ismail Üye Revengeful' Alıntı: Sen 1.sınıf mı oldun ? Genişletmek için tıkla ... evet daha yeni olabildim. beni geçirdiler gibi sanki
Revengeful' Alıntı: Sen 1.sınıf mı oldun ? Genişletmek için tıkla ... evet daha yeni olabildim. beni geçirdiler gibi sanki
ismail Üye Revengeful' Alıntı: bende diyorum bu zamana kadar öğrenemedi mi kuralları Genişletmek için tıkla ... sana bir sır vereyim. bölümün nerde olduğunu yandex mapsten gördüm kampüsün dışlanmış biyerinde ve ben oraya yaya nasıl gidilir bilmiyorum
Revengeful' Alıntı: bende diyorum bu zamana kadar öğrenemedi mi kuralları Genişletmek için tıkla ... sana bir sır vereyim. bölümün nerde olduğunu yandex mapsten gördüm kampüsün dışlanmış biyerinde ve ben oraya yaya nasıl gidilir bilmiyorum
ismail Üye Revengeful' Alıntı: Hatta direk kalıyorsun dersten finali bırak.. Genişletmek için tıkla ... olsun ya yarın gitmicem ondana sonra full giderim artık belki imza attırmaz Revengeful' Alıntı: hangi fakülte ? Genişletmek için tıkla ... endüstri mühendisliği
Revengeful' Alıntı: Hatta direk kalıyorsun dersten finali bırak.. Genişletmek için tıkla ... olsun ya yarın gitmicem ondana sonra full giderim artık belki imza attırmaz Revengeful' Alıntı: hangi fakülte ? Genişletmek için tıkla ... endüstri mühendisliği
ismail Üye Revengeful' Alıntı: Yol uzun ama Genişletmek için tıkla ... aynı yere beziyo mu hiç resmen ormana atmışlar bizi
Revengeful' Alıntı: Yol uzun ama Genişletmek için tıkla ... aynı yere beziyo mu hiç resmen ormana atmışlar bizi
ismail Üye Revengeful' Alıntı: Güldüm Genişletmek için tıkla ... ormana atmışlardaki detayı anlamışın direk kampüs yazan yerde kampüsün içi ama resimdeki kadar ayrı değil normaldeyani yürüme mesafesi 5 dakka falan ve yol boyuncca hep insan var zaten
Revengeful' Alıntı: Güldüm Genişletmek için tıkla ... ormana atmışlardaki detayı anlamışın direk kampüs yazan yerde kampüsün içi ama resimdeki kadar ayrı değil normaldeyani yürüme mesafesi 5 dakka falan ve yol boyuncca hep insan var zaten
achambo Üye yakalanamaz adam' Alıntı: suratını asma admin abi Genişletmek için tıkla ... hayatım ders oldu takmıyom daha
yakalanamaz adam' Alıntı: suratını asma admin abi Genişletmek için tıkla ... hayatım ders oldu takmıyom daha
zombaka Üye gelin sizin yerinize ben okula gidiyim ben 7 de kalkarım sizde benim yerime işe gidin 90tl yömeğe alırsınız sabah 8 akşam 6da çıkarsınız
gelin sizin yerinize ben okula gidiyim ben 7 de kalkarım sizde benim yerime işe gidin 90tl yömeğe alırsınız sabah 8 akşam 6da çıkarsınız
Topal Pire Üye Saat 14'te servise bineceğim.Şimdilik buralarda boş boş takılıyoruz. Lanet olsun.Okullar açıldı ...