wpfurkan Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Alıntı yapmadan yazıyorum evet sözüm o arkadaşaydı. Genişletmek için tıkla ... Yorumu ortaya attım isteyen alsın diyorsun yani
~N.A.W.Y~' Alıntı: Alıntı yapmadan yazıyorum evet sözüm o arkadaşaydı. Genişletmek için tıkla ... Yorumu ortaya attım isteyen alsın diyorsun yani
teknolojibaronu Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Play Store da 2K çözünürlükte çalışabilen oyun olmamasına rağmen S801 gayet yeterli demeniz bir hayli ilginç. Ayrıca G3 deki arayüzün kasma sorununa gelirsek bu tamamen LG nin Samsung'un LagWiz'in den kopyalarken yaptığı beceriksizlik. Açık ve net. Genişletmek için tıkla ... Bende hep merak etmişimdir bu LG nin arayüzü neden samsung TouchWiz'e benziyor.
~N.A.W.Y~' Alıntı: Play Store da 2K çözünürlükte çalışabilen oyun olmamasına rağmen S801 gayet yeterli demeniz bir hayli ilginç. Ayrıca G3 deki arayüzün kasma sorununa gelirsek bu tamamen LG nin Samsung'un LagWiz'in den kopyalarken yaptığı beceriksizlik. Açık ve net. Genişletmek için tıkla ... Bende hep merak etmişimdir bu LG nin arayüzü neden samsung TouchWiz'e benziyor.
wpfurkan Üye teknolojibaronu' Alıntı: Bende hep merak etmişimdir bu LG nin arayüzü neden samsung TouchWiz'e benziyor. Genişletmek için tıkla ... Acaba Korelilerde genetik launcher yazma sorunumu var Hem lg hemde samsung koreli firma. Htc taiwan ve kasmıyor. Sony japon ve kasmıyor.
teknolojibaronu' Alıntı: Bende hep merak etmişimdir bu LG nin arayüzü neden samsung TouchWiz'e benziyor. Genişletmek için tıkla ... Acaba Korelilerde genetik launcher yazma sorunumu var Hem lg hemde samsung koreli firma. Htc taiwan ve kasmıyor. Sony japon ve kasmıyor.
teknolojibaronu Üye wpfurkan' Alıntı: Acaba Korelilerde genetik launcher yazma sorunumu var Hem lg hemde samsung koreli firma. Htc taiwan ve kasmıyor. Sony japon ve kasmıyor. Genişletmek için tıkla ... Arayüzü basitleştiriyorlar bence gayet güzel bir şey. HTC ve Sony olduğu gibi koyuyor resmen. Neyse konuyu dağıtmayayım.
wpfurkan' Alıntı: Acaba Korelilerde genetik launcher yazma sorunumu var Hem lg hemde samsung koreli firma. Htc taiwan ve kasmıyor. Sony japon ve kasmıyor. Genişletmek için tıkla ... Arayüzü basitleştiriyorlar bence gayet güzel bir şey. HTC ve Sony olduğu gibi koyuyor resmen. Neyse konuyu dağıtmayayım.
PriZm Üye wpfurkan' Alıntı: Yorumu ortaya attım isteyen alsın diyorsun yani Genişletmek için tıkla ... Sayılır. birazda direkt yazmak basit olduğundan öyle yazıyorum.
wpfurkan' Alıntı: Yorumu ortaya attım isteyen alsın diyorsun yani Genişletmek için tıkla ... Sayılır. birazda direkt yazmak basit olduğundan öyle yazıyorum.
man20 Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Sayılır. birazda direkt yazmak basit olduğundan öyle yazıyorum. Genişletmek için tıkla ... Nasıl yani biz şimdi direk birine alıntı yaptığımızda basit mi yapmış oluyoruz. Birine bişi yazdın mı tabikide alıntı yapacaksın ki bilsin ona cevap yazıldığını yoksa o çocuk sürekli sayfayı mı takip edecek acaba birisi bana bişey yazmışmıdır diye.
~N.A.W.Y~' Alıntı: Sayılır. birazda direkt yazmak basit olduğundan öyle yazıyorum. Genişletmek için tıkla ... Nasıl yani biz şimdi direk birine alıntı yaptığımızda basit mi yapmış oluyoruz. Birine bişi yazdın mı tabikide alıntı yapacaksın ki bilsin ona cevap yazıldığını yoksa o çocuk sürekli sayfayı mı takip edecek acaba birisi bana bişey yazmışmıdır diye.
PriZm Üye Ben konuda yanlış birşey gördüğüm zaman direkt ortama yazarım üstüne alınan alınır bu kadar basit. Uzatmayalım.
Ben konuda yanlış birşey gördüğüm zaman direkt ortama yazarım üstüne alınan alınır bu kadar basit. Uzatmayalım.