Emre
Üye
Sahte Değil Ben Varım Mesajı WP 2016 Doğru Düşüse Geçecek Desem Nokiada Yok artık.Yani kabul ediyorsun çin malı sahte nokia olduğunu. Boş sistem diyen dillerini yerim benim ay
Şaka maka wp'yi sevmiyorsan bana ne. Ama boş senin..... desem ban yerim
Ne eksikleri var bir söyler misin. Bir ay içinde Update 2 ile gelecek ve sen hariç kimsenin kullanmadığı otg den ayrı.
Sahte Değil Ben Varım Mesajı WP 2016 Doğru Düşüse Geçecek Desem Nokiada Yok artık.
İyi geceler tatlı nokialı rüyalarJolla & Nokia
İyi Geceler
Sorunda burada wp de felişiyor androidde android yerinde saymıyor dahada gelişiyorwindows phone gelişir bence android llk çıktığında nasılsa buda gelişir
zenfone 5 aldım inşallah dolandırılmaz isem
Tatlım, aldım diyosun sonra da aliyim mi diyosun. Hangisi doğru?şimdi gidip 380tlye darbeli zenfone 5 i alayımmı kasa kapak kaç tlye değişir acaep
Anladım kardeşim kullanmadım ben wp ama dediğim gibi sadece yorum yapanlardan duyuyordum işte stabil arayüz bakımından iyi diye inşallah daha da ilerler marketi daha da güzelleşirSen hiç wp kullandın mı? Wp android ve ios'e göre çok değişik. Herşey mağazadaki uygulama sayısı değil. Wp de arayüz çok güzel akıcı ve özelleştirebilinen bir arayüz. Çoğu insan wp yi hiç kullanmadan hemen silip atıyor maalesef.
Wp yi uzun zaman kullandıktan sonra farkına vardım ki wp de tek el ile kullanım android ve ios'e göre kat kat daha iyi. O bütün android ve ios'cilerin beğenmediği metro uygulamalar günlük kullanımda çok çok daha iyi.
Size örnek vereyim ve en güzel örnekte mytube.
Mytube bir youtube uygulaması. Android ve ios'de youtube uygulamasında optionlar sol üst köşedeki 3 veya 4 çizgi ile açılır ve büyük bir cihaz kullandım mı oraya baş parmakla varmak çok zor.
Mytube veya metro applerde o optionlar uygulama içinde sağa ve sola kaydırarak ulaşılır ve bu androide göre çok daha rahat çünkü en alt sağ köşeden uygulamanın büyük bir kısmını kontrol ediyorsunuz.
Wp'nin çok büyük artılarından birisi bana göre mükemmel klavyesidir. Z2 kullanan arkadaşım hayran kaldı klavyeye.
Gerçekten girin youtube'a ve wp incelemelerine bakın. Bende zamanında android kullanırken çok wp hakkında bilinçsiz atıp tuttum vay uygulama yok vay öylede vay böylede. Sonra videolarına baka baka wp'yi sevmeye başladım ve sonunda bir tane aldım ve hiç pişman değilim.
bunu fark edenlerden olmak ne güzelTatlım, aldım diyosun sonra da aliyim mi diyosun. Hangisi doğru?
Gözümden kaçmaz böle şelerbunu fark edenlerden olmak ne güzel
Nee??arkadaşlar adama parayı yatırdım dolandırıldım
nerden aldığını ne yaptığını anlatırsan, bizde anlamış olabilirizarkadaşlar adama parayı yatırdım dolandırıldım
Canım benim neden telefonu almadan parayı yatırdın ki???arkadaşlar adama parayı yatırdım dolandırıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?