Telefon Tavsiyesi yarın alıyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emre

Üye
Sahte Değil Ben Varım Mesajı WP 2016 Doğru Düşüse Geçecek Desem Nokiada Yok artık.

wpfurkan

Üye
Sahte Değil Ben Varım Mesajı WP 2016 Doğru Düşüse Geçecek Desem Nokiada Yok artık.

Nokianın adı yok ama cihazları var ve lumialar var. Tamam varım desin demesine ama bence çok heveslenmesen daha iyi. Nokia'nın bir iki senede geri eski haline gelmesi mümkün değil çünkü gücü yetmez buna. Şimdi en güçlü nokia dersen düzelteyim maddi gücü yetmez ve çın malı telefonlarnan kimseyi etkileyemez. Android desen binlerce android cihazı var. Yani sonunda sadece ismi üzeri satış yapacak.
Ve toplumda nokia çoğu insan için modası geçmiş bir marka. Symbian zamanından daha içinde sempati besleyen var doğru ama bunlar kaç kişi? Sokaktaki milyonların symbiandan haberi bile yok.

Emre

Üye
Jolla & Nokia
İyi Geceler

Artık bu yorumlarıda okuyup alicak yoktur galba hersey ortada

Konu Sahibi
zenfone 5 aldım inşallah dolandırılmaz isem

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
windows phone gelişir bence android llk çıktığında nasılsa buda gelişir

Konu Sahibi
şimdi gidip 380tlye darbeli zenfone 5 i alayımmı kasa kapak kaç tlye değişir acaep

Anladım kardeşim kullanmadım ben wp ama dediğim gibi sadece yorum yapanlardan duyuyordum işte stabil arayüz bakımından iyi diye inşallah daha da ilerler marketi daha da güzelleşir

PriZm

Üye
Lumia 925'i yaklaşık 2 hafta kullandım. tasarım, elde tutarken hissettiğim dayanıklılık, kamera ve ses kalitesi haricinde fazla birşey bekleme bence.

Tepkiler: lazye, enterneoll ve mesut1979
    Konu Sahibi
arkadaşlar adama parayı yatırdım dolandırıldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...