Telefon Tavsiyesi yarın alıyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Serhan

Üye
Ben zamanında 925in sıfırını 1000 tlye almıştım
okadar düştümü yav

Konu Sahibi
neyı alayım sıfır gibi değişimi olan lumia 925 16gb mi yoksa darbeli çizikli asus zenfone 5mi lumia - 425tl asus zenfone 5 380tl

turancen

Üye
zenfone 5 al kardeşim sonra başını duvara vurursun

avast

Üye
Sen lumiayı al darbeli telefon içine sinmez 925 çok güzel telefon

Kardeşim benim tercihim al 925 i darbeli çizikli olmasaydı zenfone derdim ama boşver onu

Darbesiz zenfone 5 al bence lumia alma

Microsoft milleti her sene düzelecek diye uyutuyor 4 desene oldu cikali wp daha magazasi androidin 1/4 i etmez bumu wp nin gelistigi akli olan windows phone almaz.

wpfurkan

Üye
Mağaza mağaza deyip duruyorsunuz da bu size göre öyle. İnsanların kullandığı uygulamaların çoğu var. Tamam snapchat falan resmi değil olabilir buna bir şey diyen yok. Eksikleri var biliyorum ama benim ihtiyaçlarıma göre mağaza yeterli. Bana uygun diye herkese uygun olması gerekmiyor onuda biliyorum ama burda çoğu insanın hangi appleri kullandığını bilmiyoruz. Mesela siz clash of clans dead trigger oynuyor ve her uygulamanın resmisini istiyorsanız size göre mağaza eksik kalır doğrudur ve saygı duyarım sorun yok ama bunu genelleştiremezsiniz. Size göre yeterli değil diye herkes içinde geçerli olması gerekmiyor ve hemen bazılarının yaptığı gibi çöp denemez. Hatta insanların 99% daha ne olduğunu bilmediği bir otg yüzünden wp'yi yerden yere vuran var.

Tepkiler: 98farom98
Aynen kardeşim

Emre

Üye
Wp Nokia İle Büyüdü Nokiasız Eski Windowslara bak bide nokia yokken kim alacak wp merak ediyorum htc alsam htc m8 for Android alırım
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
WP Nokiasız Artık Bir Hiç Symbian Windows Mobile 6.5 Nasıl Ezmişti Hatırlıyormusunuz?
Microsoft İpleri Nokia'nın Elinde.
N1 Tablet Bile WP Pazar Payını Düşürebilir
Lumia Sadece Aloooooo

Tepkiler: 98farom98

wpfurkan

Üye
İşte beğenen beğeniyo stabil falan diye ondan galiba
Sen hiç wp kullandın mı? Wp android ve ios'e göre çok değişik. Herşey mağazadaki uygulama sayısı değil. Wp de arayüz çok güzel akıcı ve özelleştirebilinen bir arayüz. Çoğu insan wp yi hiç kullanmadan hemen silip atıyor maalesef.
Wp yi uzun zaman kullandıktan sonra farkına vardım ki wp de tek el ile kullanım android ve ios'e göre kat kat daha iyi. O bütün android ve ios'cilerin beğenmediği metro uygulamalar günlük kullanımda çok çok daha iyi.
Size örnek vereyim ve en güzel örnekte mytube.
Mytube bir youtube uygulaması. Android ve ios'de youtube uygulamasında optionlar sol üst köşedeki 3 veya 4 çizgi ile açılır ve büyük bir cihaz kullandım mı oraya baş parmakla varmak çok zor.
Mytube veya metro applerde o optionlar uygulama içinde sağa ve sola kaydırarak ulaşılır ve bu androide göre çok daha rahat çünkü en alt sağ köşeden uygulamanın büyük bir kısmını kontrol ediyorsunuz.
Wp'nin çok büyük artılarından birisi bana göre mükemmel klavyesidir. Z2 kullanan arkadaşım hayran kaldı klavyeye.

Gerçekten girin youtube'a ve wp incelemelerine bakın. Bende zamanında android kullanırken çok wp hakkında bilinçsiz atıp tuttum vay uygulama yok vay öylede vay böylede. Sonra videolarına baka baka wp'yi sevmeye başladım ve sonunda bir tane aldım ve hiç pişman değilim.

Emre

Üye
klavyene saglık ama nokia 2016 wp siler
keşke nokia hem android hem wp üretmiş olsaydı yorumumuzu Ona göre yapardık Nokia Sadece Denize Düştü Yıllana Sarıldı..

Tepkiler: mesut1979

wpfurkan

Üye
klavyene saglık ama nokia 2016 wp siler
keşke nokia hem android hem wp üretmiş olsaydı yorumumuzu Ona göre yapardık Nokia Sadece Denize Düştü Yıllana Sarıldı..
Sana artık cevap yazmaktan yoruldum. Hep aynı şeyleri deyip duruyorsun. Nokia wp ile alakası olmayaraktan wp'yi nasıl silsin? Bütün lumia kullananların koşup o çın malı sahte nokia'ları alacak sanıyorsan çok beklersin. Otg'yide senin kadar abartan yoktur yemin ederim.

Emre

Üye
Foxconn' un üretmesi belli nokia da
üretecek konum yokki
Nokia Fabrika açması lazım
Bütün Nokia Fanları Boş Sistemi Aldı Çin Malını Neden Almasın?
Anlamadım?

wpfurkan

Üye
Foxconn' un üretmesi belli nokia da
üretecek konum yokki
Nokia Fabrika açması lazım

Bütün Nokia Fanları Boş Sistemi Aldı Çin Malını Neden Almasın?

Yani kabul ediyorsun çin malı sahte nokia olduğunu. Boş sistem diyen dillerini yerim benim ay
Şaka maka wp'yi sevmiyorsan bana ne. Ama boş senin..... desem ban yerim
Ne eksikleri var bir söyler misin. Bir ay içinde Update 2 ile gelecek ve sen hariç kimsenin kullanmadığı otg den ayrı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...