Serhan
Üye
Darbesiz zenfone 5 al bence lumia alma
8.1 de geldi kardeşim hala eksikleri var ve 11 bile gelse o mağaza hemen düzelmiyicekNesi var lumianın. Bence 925 on numara cihaz. W10'da yakında geliyor.
İşte beğenen beğeniyo stabil falan diye ondan galibaMicrosoft milleti her sene düzelecek diye uyutuyor 4 desene oldu cikali wp daha magazasi androidin 1/4 i etmez bumu wp nin gelistigi akli olan windows phone almaz.
Aynen kardeşimMağaza mağaza deyip duruyorsunuz da bu size göre öyle. İnsanların kullandığı uygulamaların çoğu var. Tamam snapchat falan resmi değil olabilir buna bir şey diyen yok. Eksikleri var biliyorum ama benim ihtiyaçlarıma göre mağaza yeterli. Bana uygun diye herkese uygun olması gerekmiyor onuda biliyorum ama burda çoğu insanın hangi appleri kullandığını bilmiyoruz. Mesela siz clash of clans dead trigger oynuyor ve her uygulamanın resmisini istiyorsanız size göre mağaza eksik kalır doğrudur ve saygı duyarım sorun yok ama bunu genelleştiremezsiniz. Size göre yeterli değil diye herkes içinde geçerli olması gerekmiyor ve hemen bazılarının yaptığı gibi çöp denemez. Hatta insanların 99% daha ne olduğunu bilmediği bir otg yüzünden wp'yi yerden yere vuran var.
Wp Nokia İle Büyüdü Nokiasız Eski Windowslara bak bide nokia yokken kim alacak wp merak ediyorum htc alsam htc m8 for Android alırımMağaza mağaza deyip duruyorsunuz da bu size göre öyle. İnsanların kullandığı uygulamaların çoğu var. Tamam snapchat falan resmi değil olabilir buna bir şey diyen yok. Eksikleri var biliyorum ama benim ihtiyaçlarıma göre mağaza yeterli. Bana uygun diye herkese uygun olması gerekmiyor onuda biliyorum ama burda çoğu insanın hangi appleri kullandığını bilmiyoruz. Mesela siz clash of clans dead trigger oynuyor ve her uygulamanın resmisini istiyorsanız size göre mağaza eksik kalır doğrudur ve saygı duyarım sorun yok ama bunu genelleştiremezsiniz. Size göre yeterli değil diye herkes içinde geçerli olması gerekmiyor ve hemen bazılarının yaptığı gibi çöp denemez. Hatta insanların 99% daha ne olduğunu bilmediği bir otg yüzünden wp'yi yerden yere vuran var.
Sen hiç wp kullandın mı? Wp android ve ios'e göre çok değişik. Herşey mağazadaki uygulama sayısı değil. Wp de arayüz çok güzel akıcı ve özelleştirebilinen bir arayüz. Çoğu insan wp yi hiç kullanmadan hemen silip atıyor maalesef.İşte beğenen beğeniyo stabil falan diye ondan galiba
klavyene saglık ama nokia 2016 wp silerSen hiç wp kullandın mı? Wp android ve ios'e göre çok değişik. Herşey mağazadaki uygulama sayısı değil. Wp de arayüz çok güzel akıcı ve özelleştirebilinen bir arayüz. Çoğu insan wp yi hiç kullanmadan hemen silip atıyor maalesef.
Wp yi uzun zaman kullandıktan sonra farkına vardım ki wp de tek el ile kullanım android ve ios'e göre kat kat daha iyi. O bütün android ve ios'cilerin beğenmediği metro uygulamalar günlük kullanımda çok çok daha iyi.
Size örnek vereyim ve en güzel örnekte mytube.
Mytube bir youtube uygulaması. Android ve ios'de youtube uygulamasında optionlar sol üst köşedeki 3 veya 4 çizgi ile açılır ve büyük bir cihaz kullandım mı oraya baş parmakla varmak çok zor.
Mytube veya metro applerde o optionlar uygulama içinde sağa ve sola kaydırarak ulaşılır ve bu androide göre çok daha rahat çünkü en alt sağ köşeden uygulamanın büyük bir kısmını kontrol ediyorsunuz.
Wp'nin çok büyük artılarından birisi bana göre mükemmel klavyesidir. Z2 kullanan arkadaşım hayran kaldı klavyeye.
Gerçekten girin youtube'a ve wp incelemelerine bakın. Bende zamanında android kullanırken çok wp hakkında bilinçsiz atıp tuttum vay uygulama yok vay öylede vay böylede. Sonra videolarına baka baka wp'yi sevmeye başladım ve sonunda bir tane aldım ve hiç pişman değilim.
Sana artık cevap yazmaktan yoruldum. Hep aynı şeyleri deyip duruyorsun. Nokia wp ile alakası olmayaraktan wp'yi nasıl silsin? Bütün lumia kullananların koşup o çın malı sahte nokia'ları alacak sanıyorsan çok beklersin. Otg'yide senin kadar abartan yoktur yemin ederim.klavyene saglık ama nokia 2016 wp siler
keşke nokia hem android hem wp üretmiş olsaydı yorumumuzu Ona göre yapardık Nokia Sadece Denize Düştü Yıllana Sarıldı..
Foxconn' un üretmesi belli nokia daSana artık cevap yazmaktan yoruldum. Hep aynı şeyleri deyip duruyorsun. Nokia wp ile alakası olmayaraktan wp'yi nasıl silsin? Bütün lumia kullananların koşup o çın malı sahte nokia'ları alacak sanıyorsan çok beklersin. Otg'yide senin kadar abartan yoktur yemin ederim.
Bütün Nokia Fanları Boş Sistemi Aldı Çin Malını Neden Almasın?Sana artık cevap yazmaktan yoruldum. Hep aynı şeyleri deyip duruyorsun. Nokia wp ile alakası olmayaraktan wp'yi nasıl silsin? Bütün lumia kullananların koşup o çın malı sahte nokia'ları alacak sanıyorsan çok beklersin. Otg'yide senin kadar abartan yoktur yemin ederim.
Anlamadım?olmayaraktan.
Foxconn' un üretmesi belli nokia da
üretecek konum yokki
Nokia Fabrika açması lazım
Bütün Nokia Fanları Boş Sistemi Aldı Çin Malını Neden Almasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?