onurw58
Üye
-
Konu Sahibi
-
saol kardes turkce ceviri icin ariyodum cok saol hemen deniyorumhex editör açıp ne yapacaksın kardeşim
diablo 2nin paketlerini bide rica etsem hex editorun kullanim videosu yada yaxisi varmi? google pek yardimci olmuyordahangi oyun
saol kardes bakiyorum o oyun cevirideki paket dahil olmadigi icin oyuna yuklenmiyorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
PC de ise zaten var tr çeviri anroidde iseMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızvideodan yardım al kardeşim
evet pcde ama diablo2 ye lord of desturuction adli bi paketi var oradaki yamada paketler dahil degildir yaziyor o yuzden yukleyince oyun gormuyornasıl yani kardeşim sen pc de oynamıyormusun bu oyunu
orada " Masaüstündeki kısayola sağ tıklayarak özellikler diyerek ''Hedef'' bölümünde yazanların sonuna -direct komutunu ekleyin Tamam diyerek kapatın" denen yerde.hata aliyorum kaydetmiyorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Oyunu Tekrar kur kardeşim fu ll türkçe olarak belegelerimdeki save dosyasını al kurduktan sonra geri belgelerime at ordan devam edersin
ben deneyeyim olmassa ole yaparizHedef kısmının sonuna koyduysan olmadıysa başlama yeri olan yerin sonuna ekle
tw veririmisin pc ye bağlanıp hallediyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?