androfilex Üye Konu ölmüş ama belki başkalarına yardımım dokunur. Google oturumunuzu açın. Ardında bu linkten=> Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız uygulamalarınızın verilerini yönetebilirsiniz. Kaldır butonuna tıklarsanız uygulamadaki bütün verileriniz silinir
Konu ölmüş ama belki başkalarına yardımım dokunur. Google oturumunuzu açın. Ardında bu linkten=> Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız uygulamalarınızın verilerini yönetebilirsiniz. Kaldır butonuna tıklarsanız uygulamadaki bütün verileriniz silinir
TheLastRevolution Üye Konu Sahibi atlantis52' Alıntı: Yakaladım sizii Genişletmek için tıkla ... Butun forum bizim pesimize dusmus haberimiz yok ! @H0lligan androfilex' Alıntı: Konu ölmüş ama belki başkalarına yardımım dokunur. Google oturumunuzu açın. Ardında bu linkten=> Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız uygulamalarınızın verilerini yönetebilirsiniz. Kaldır butonuna tıklarsanız uygulamadaki bütün verileriniz silinir Genişletmek için tıkla ... Konudaki tek ciddi adam tesekkurler sana koca yurekli insan
atlantis52' Alıntı: Yakaladım sizii Genişletmek için tıkla ... Butun forum bizim pesimize dusmus haberimiz yok ! @H0lligan androfilex' Alıntı: Konu ölmüş ama belki başkalarına yardımım dokunur. Google oturumunuzu açın. Ardında bu linkten=> Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız uygulamalarınızın verilerini yönetebilirsiniz. Kaldır butonuna tıklarsanız uygulamadaki bütün verileriniz silinir Genişletmek için tıkla ... Konudaki tek ciddi adam tesekkurler sana koca yurekli insan
androfilex Üye androfilex' Alıntı: Konu ölmüş ama belki başkalarına yardımım dokunur. Google oturumunuzu açın. Ardında bu linkten=> Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız uygulamalarınızın verilerini yönetebilirsiniz. Kaldır butonuna tıklarsanız uygulamadaki bütün verileriniz silinir Genişletmek için tıkla ... EDİT:Google drive => Ayarlar => Uygulamaları Yönet Buradan uygulamaların drive ile bağlantısını kesebilir veya verileri silebilirsiniz
androfilex' Alıntı: Konu ölmüş ama belki başkalarına yardımım dokunur. Google oturumunuzu açın. Ardında bu linkten=> Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız uygulamalarınızın verilerini yönetebilirsiniz. Kaldır butonuna tıklarsanız uygulamadaki bütün verileriniz silinir Genişletmek için tıkla ... EDİT:Google drive => Ayarlar => Uygulamaları Yönet Buradan uygulamaların drive ile bağlantısını kesebilir veya verileri silebilirsiniz
H0lligan Üye ghstr' Alıntı: Butun forum bizim pesimize dusmus haberimiz yok ! @H0lligan Konudaki tek ciddi adam tesekkurler sana koca yurekli insan Genişletmek için tıkla ... ben zaten ciddi ciddi yardım edicekdim
ghstr' Alıntı: Butun forum bizim pesimize dusmus haberimiz yok ! @H0lligan Konudaki tek ciddi adam tesekkurler sana koca yurekli insan Genişletmek için tıkla ... ben zaten ciddi ciddi yardım edicekdim
TheLastRevolution Üye Konu Sahibi H0lligan' Alıntı: ben zaten ciddi ciddi yardım edicekdim Genişletmek için tıkla ... hee ok tmm