zaza Üye kol@j' Alıntı: yedi uyurlar önce 6 kişiymiş ... kraldan kaçarken siverek' e uğramışlar... aralarına çoban ila katmir ismindeki köpek katılmış --------------- Ekleme --------------- meydan boş ya sıkalım artık... Genişletmek için tıkla ... vayyy
kol@j' Alıntı: yedi uyurlar önce 6 kişiymiş ... kraldan kaçarken siverek' e uğramışlar... aralarına çoban ila katmir ismindeki köpek katılmış --------------- Ekleme --------------- meydan boş ya sıkalım artık... Genişletmek için tıkla ... vayyy
Reşwan Emekli Yönetici -YARINIYOK-' Alıntı: Bu gün 2 tane tavşan aldım biri sarı diğeri siyahlı gri gibi ama isim bulamadim minnoşumum yerini tutmazlar ama 2si de çok tatlı isimleri ne olsun sizce? Genişletmek için tıkla ... ulvi & hulki tatlı şeker
-YARINIYOK-' Alıntı: Bu gün 2 tane tavşan aldım biri sarı diğeri siyahlı gri gibi ama isim bulamadim minnoşumum yerini tutmazlar ama 2si de çok tatlı isimleri ne olsun sizce? Genişletmek için tıkla ... ulvi & hulki tatlı şeker
buket2 Üye kırpık olsun benim tavşanımın adıydı... kırpıkkkkkkk diğeride tırmık dicem uygun olsun die ama o biraz kedi ismi gibi oldu
kırpık olsun benim tavşanımın adıydı... kırpıkkkkkkk diğeride tırmık dicem uygun olsun die ama o biraz kedi ismi gibi oldu