escdevil
Üye
-
Konu Sahibi
-
@Invoke Hocam merhaba;Sitede yazana göre önce 4.adımda bir şey yükleyip tekrar cwm de başladıktan sonra romu yüklüyorsunuz, o şekilde mi yaptınız?
Yani önce base romu yani stock u sonra dark honamiyi.
Wipe data factory reset, wipe cache, wipe dalvik cache yapın. Önce o base romu flashlayın, sonra cwmde reboot into cwm 'yi seçin yeni başlatıcak. Sonra yine cwmden dark honamiyi flashlayın. Yine aynı sorunu yaşarsanız en mantıklısı farklı rom denemek.
Farklı rom indirin, cwmden temizce flashlayın.
Cihazı her türlü açarsınız zaten olmadı flashtool ile stock rom flashlarsınız ama cwmden cm falan flashlayın temiz temiz aosp kullanın bence.
@Invoke Hocam Cwmye Telefon açılırken sony ekranında bir kere titriyor ve mavi bir led yanıyor o zaman ses açma veya kısma tuşlarına basarak cwmye girebiliyordum. Yaptıklarımdan sonra bu başlangıçtaki mavi led yanmıyor ve sony ekranında kalıyor telefon. CWM yi ben kendim kurdum, telefonun kendine ait bir recovery modu var mı bilmiyorum , varsa da türlü kombinasyonlar denedim ama ulaşamadım. Fakat tekrar belirteyim, mount kısmındaki format işlemlerini yapmadan önce CWM rahatça kullanılıyordu. Telefon bu haldeyken stok rom flashlayabiliyor muyum acaba?Flashtool Rehberi | Flashtool Nedir? | Flashtool Kullanımı | Resimli Anlatım | Bootloader |Güncel| - MaxiCep
Flashtool ile bl açık kapalı flashlayabilirsin stock romu.
CWM'ye girerken telefon açılırken ardarda ses kısmaya basmıyor musunuz?
@Invoke Hocam tekrardan yazıyorum, flash tool u ve driverları sorunsuz yükledim.Belirtmiş olduğum gibi telefonu açmak isteyince sony yazısında kalıyor. Flashtool un firmwares kısmına attım stock rom .ftf yi ve flash tool u açtım. telefonu ses kısma ya basarak usb ile bağladım. Pcden ses geldi ve telefonumda yeşil led yandı. şimdi burada da bir sorun var. Telefon flash mod a geçiyor fakat yaklaşık 30 saniye içinde flash moddan çıkıyor ve kendini açmaya çalışıyor ve tekrardan sony ekranında kalıyor. Böyle olduğu için flash tool ile bir işlem yapamadım..Sorun olursa yazarsın.
---
Youtube da videosu da vardır, bak istersen. flash modda flashlayacaksın konudaki her başlık seni ilgilendirmiyor.
@Invoke Hocam tekrardan yazıyorum, flash tool u ve driverları sorunsuz yükledim.Belirtmiş olduğum gibi telefonu açmak isteyince sony yazısında kalıyor. Flashtool un firmwares kısmına attım stock rom .ftf yi ve flash tool u açtım. telefonu ses kısma ya basarak usb ile bağladım. Pcden ses geldi ve telefonumda yeşil led yandı. şimdi burada da bir sorun var. Telefon flash mod a geçiyor fakat yaklaşık 30 saniye içinde flash moddan çıkıyor ve kendini açmaya çalışıyor ve tekrardan sony ekranında kalıyor. Böyle olduğu için flash tool ile bir işlem yapamadım..
@Invoke Tamam hocam , flash tool ile bağlayamazsam onu araştırayımHalledersin inşallah.
Olmazsa xperia s brick yaz google a bir guide çıkacak ilk sırada xda den. Bir de video olacak şuan netim sınırlı bakamıyorum ama o video ile bir arkadaşın cihazını kurtarmıştık diye hatırlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?