Telefon Tavsiyesi Yardım 6303 mi 6300i mi ? :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Yardım 6303 mi 6300i mi ? :S
Tel almayı düşünüyorum ama bu iki model arasında takılı kaldım
6303 : 3.2MP nokia maps 2.2inç lik ekranı var
6300i : 2MP 2inç ekranı ama WLan gibi bir nimeti var
bu iki telefondan hangisini tercih ederdiniz ve hem wlan hem gps li bu 2telefonun fiyatına yakın telefon varsa nedir acaba . Teşekkürler

Konu Sahibi
Nokia nın sitesinde 6300i de nokia maps yok başka bir sitede var maps le wlan yeter de atar bana bir telefonda mesaj sayımın altındaki telefon modelinden anlaşılcağı üzere doğal arzular

Mehmet

Emekli Yönetici
6303 al kamerası daha güzel

Konu Sahibi
6300i türkiyede yokmuş zaten . Bu nokia ya kıl kaptım madem yok neden nokia türkiye sitesine ekliyorsun ve türkiyede satmıyorsun

Nadir

Emekli Yönetici
6303 al derim..

LimePie

Üye
6303 olay budur herşeyi güzel işlemciside iyi

Emperian

Üye
6300 ile 6303 öyle fzla bi fark yok. Ikısınıde yakından inceledim. 6300i'nin tek farkıda wlan, ama büyük bir fark..

küçük ekranında internete girsen ne girmesen ne bu bir telefon sonuçta abartıyoruz bazen bazı şeyleri

safara1

Üye
en iyisi 6303 şaşma derim

Benim fikrim 6300'dan yana çünkü her türlü ihtiyaca karşılık veriyor bence... Ancak şöyle bi durum var 6300 o kadar talep gördü ki nokia 6303 ve bir üst modeli satamadı dolayısıyl aresmen ticari bir ambargo uyguluyorlar sanırım Türkiye distribütörlerinin hiç birinin elinde yok şu anda ürün gelmiyor ve bulunamıyor bu da bi üst modeli satma yönetim nokia'nın sanırım ama çok açma nokia hakkındaki fikirlerim pek de pozitif değil ne yazık ki

almadıysan hala 6730 al farkı gör sadece navigasyon için alınır bu telefon türkçe sesli yol yardımı var süper bir şey hemde ömür boyu bedava...

tabiki de 6303, 6300 yanından bile geçemez onun. İç tasarımından tut işlemcisine, kamerasına, fotoğraf slaytlamasına, ve 8x dijital yakınlaştırmasına kdr süper bi telefeon. Ayrıca çok şık. 6300 alırsan pişman olursun eğer 6303 görürsen hem 6303 ün ekranı da daha büyük ve ayrıca flaşı da var. Bende var çok hızlı çok süper şarjı çok geç bitiyor.normal telefonlardan 3 kat daha geç bitiyor kendim denedim hemde nokianın sitesinde yazıyor. Fotoğraf çektiğin zmn neredeyse görünmeyecek kdr küçük olan şeyleri tam ekran yapabiliyor, hem de yüksek kalitede

----------Eklendi @ 10:37:39 ---------- Yazıldı @ 10:36:55 ----------

konunun tarihine bakmayı unutmuşum

6300 al wifi si olmayan bir telefon freni patlamış bir araba gibidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...