Yapmayın arkadaşlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türe

Üye
Günümüzde En iyi cihaz kavramı artık yok. İhtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan telefon var.

Tepkiler: alaStar, hmgurbuz2 ve Esendağlı
s3un kamerasinin nesi varmis üleennn on numara cihaz

Gameloft Yöneticilerinin yaptığı Bir açıklamada Microsoft İle Yapılan Anlaşmadan Sonra Lumia için Son Sürüm Oyunlar Çıkaralıcağı Öne Sürülüyor...

konuyu kitleyin lutfen onlarca ayni konu arada kalan gider kendi gorur bu kadar basit

zorlamayin fazla

aleranol

Üye
Zaten forumda 15-20 tane üye tartışmayı seviyeli şekilde yürütebiliyor. Gerisi ise hem yaş hem de ego vs. sebeplerden dolayı her konuda kavga çıkartıyor bu en iyisi diyor. Kavgalarda zaten hep bu yüzden çıkıyor. Süleyman arkadaşım ve bartu arkadaşım da gayet iyi açıklamış.

Kimse s 3'ün kamerasına laf atamaz ama Lumia'nın kamerası çok farklı olması gerekenden iyi

Bir gün çatışma çıkacak ama aklı olan bana bulaşmasın.

Erliğimi Counterde çavuşluğumu Medial Of Honorda Albaylığımıda Call Of Dutyde yaptım aklı olan bana bulaşmasın

amcalu1

Üye
Herkes ezberlemis forumda bir telefon kimsenin önceliklerine bakılmaksızın aynı şeyler öneriliyor mesela ben gs3 ve l920 arasında kalsam l920 alırım lakin bu benim önceliklerime uygun olmasındandır millete de bunu anlatmaya çalışıyorum eğer bir telefonun tasarımini beğenirseniz ve özellikleri size uygunsa onu alırsınız diretmenin anlamı yok sonra insanlar o kadar para verdikten sonra mutsuz olduğuyla kalır

Tepkiler: phantomddl
Herşey kullanıcının kullanma şekline bağlı.

Arkadaşlar sonuç olarak bu konularda telefonların teknik özelliklerini sorun fakat zevk meselerini sormayın lütfen.Herkesin zevki değişir, bu yüzden en iyisi bir teknoloji marketine gidip iki telefonuda deneyip karar verin.Sonuçta herkesin zevkleri,renkleri,istekleri değişebiliyor. Böyle konular açılınca örn: android sever arkadaşlar gelip windows phone'u kötülüyor veya tam tersi oluyor...vs. Bunun sonucunda sadece birbirimizi kırıyoruz, başka hiçbir kazancımız oluyormu ki

Tepkiler: phantomddl

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Allahını seven konuyu düzgün okusun!

Slayt , pdf , internet , bol sms , saglam muzik , arada oyun ve kişileştirme ama ücretsiz oyunlar , kamera net çeksinde canlılık önemli değil ve ekranın çekiciliğide önemli o yuzden note 2 ve lumia 920 arasında kaldım halada öyleyim

rapman

Üye
galaxy s3 berbat ötesi basit bir plastikten başka bir şey değil. belki de şuan onlarca kişi sinir küpüne döndü ama sadece küçük bir şakaydı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...