Yapmayın arkadaşlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Yapmayın arkadaşlar.
Bırakın şu lumia ve s3 karşılaştırmalarını.

Şimdi ben oyun oynamayı seven biriyim.Hergün yeni uygulama yüklerim.Telefonumu istediğim gibi kişiselleştiririm diyorsan buyur s3

Bana kamera olcak.Şık tasarımın yanında hızlı internet diyosan buyur lumia

Benim önüme s3 lumia koysalar ben s3 ü alırdım.Çünkü kamera ile işim olmaz.Oyun oynarım ve telefonumu habire kendime göre dizayn ederim.

Bu kadar.

Tepkiler: alaStar, hmgurbuz2, 61semih ve 1 kişi daha
sen öyle seviyosundur ama bazıları kamera veya internet yada kalite yada markayı seviyolardır bunda yapıp yapmıcak bişey yok tamamen kişinin kararı..

Tepkiler: alaStar
Ve o yüzden kişisel yargılarda bulunmayın.

E bu Androidcilere fandroidci diyenler o zaman sizde savundugunuz isletim sisteminin,telefnn fan i deilmisiniz neyin kafasindasiniz

Tepkiler: seytan_avcisi

MertcaN9

Üye
tartışmanın asıl çıkma sebebi bazıları kişisel değilde kural gibi konuşuyorlar zappinger gibi forumda olmaması gereken sadece tartışma çıkaran gereksiz üyeler gibi misal. bence diyeceklerine s3 şu an için alınacak tek cihazdır gibi kesin hüküm bildiren yargılar kullanıyorlar. buda hali ile tepkiye yol açıyor

Tepkiler: alaStar ve kullanıcıadları
ne gerek var arkadaşlar böyle şeylere söyleyin bakalım.ne gerek var kırmaya kırılmaya,gerek yok arkadaşlar çocuksu olmayın lütfen

zevkler ve renkler tartışılmaz tam ergen konusu olmuş

.Murat.

Üye
hem android hem symbian var birbirlerinden farklı özellikleri var tabi ama üstünlükleri yok

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
zevkler ve renkler tartışılmaz tam ergen konusu olmuş

Lan konuşma.İyice bir oku ne yazmışım.2. sınıf seviyesindeki zekanla millete laf sokmaya çalışma.

Koyduğun nickten belli kimin ergen olduğu.

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Bu forumda tartışma bitmez ki forumdaki yaş seviyesi ciddi biçimde düştü eskiden böyle değildi. Herkes alınmasın tabi yaş seviyesi düştü derken bazı üyeler telefonları hayat meselesi haline getirmiş ve önüne gelene saldırıyor tabi ki bunlar yaş icabı olan şeyler buna rağmen forumda olması gerektiği gibi takılan küçük yaşta çok kardeşimiz de var hatta bilgileri de gayet iyi, ama saldırgan olanlardan örnek vereyim "sen benim kadar bilemezsin bu konuları" diyor tartıştığı kişinin yaşı 24 falan onun yaşına bakıyorum 14 ya diyorum sen hangi ara büyüdün de telefon aldın da uzmanı oldun da kendinden büyüklerle böyle saygısızca konuşabiliyorsun diyorum kendi kendime garip geliyor işin komik yanı malesef bilgisi de yarım yamalak oluyor böyle kardeşlerimizin Eğer herkes saygı çerçevesi içerisinde şu FANlığı bi bırakırsa ve tartışmayı öğrenebilirsek herşey daha iyi olur. Ben bu forumda birkere olsun "haklısın ben öyle bilmiyordum ikna ettin beni teşekkür ederim" şeklinde bir cümleyle biten tartışma görmedim iki taraf da ban alır herkes bildiğini okur gene hatta ben de bunların birbirine faydaları yok bari ben öğreneyim bişeyler diyip yazdıklarının doğruluk paylarını araştırırdım malum teknolojinin hızına yetişilmiyor sürekli yenilemek gerek kendimizi Uzun lafın kısası bugün Lumia 920 vs Galaxy S3 yarın öbürgün başka modeller karşılaştırılır tartışmalar çıkar, biaralar da Galaxy S vs N8 vardı silindi gitti ikisi de yani değmez işte kimseyi kırmaya diyorum ve iyi forumlar diyerekten konudan uzaklaşıyorum...

Tepkiler: alaStar, hmgurbuz2, 61semih ve 1 kişi daha

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Ya arkadaşlar bu forumda anlama kıtlığımı var? Bir tek demek istediğimi kullanıcıadları mı anladı?

MrExpert

Üye

Aslında yaşında etkisi var ama bazı küçük veya büyükler bilmedikleri halde Sırf post kasmak uğruna Her konuya atlayıp mesaj yazıyorlar... Ben 2010 yılanda beri üyeyim daha 1000 mesaj bile yazamadım, bilmediğim konulara sırf post için mesaj yazmıyorum Bazen öyle kişiler görüyorum daha üye olalı 3 ay olmuş 3000-4000 mesaja ulaşmışlar her konuda tartışarak 20-30 mesaj kasıyorlar isim vermiyeceğim ama son zamnlarda bunların sayısı hayli arttı ... Ama elbetteki Konular hakkında bilgi sahibi olup Tartışan arkadaşlarımızda mevcut.

Tepkiler: alaStar ve 61semih

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
herkesi zevki ve ihtiyacı farklıdır. ismail kardeşim de bunu anlatmak istemiş sanırım. işletim sistemi ve telefonlar için kavga etmek çok yersiz. ama ne yazık ki hangi foruma bakarsanız bakın bu var. sanırım fanatiklik ruhumuza işlemiş.

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar konuyu normal şartlarda kilitlemem gerekiyor. Fakat bolumun sorunlarini da burada konuşup özeleştiri yapilabilmesi acisindan acik birakiyorum. Lutfen messjlarinizda itham,tahrik,hakaret olmasin. Birbirinizle empati kurarak birbirinize saygi duyarak dogruya ve daha iyiye ulaşabilmek icin konu acik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...