Yunkaai
Üye
-
Konu Sahibi
-
sen öyle seviyosundur ama bazıları kamera veya internet yada kalite yada markayı seviyolardır bunda yapıp yapmıcak bişey yok tamamen kişinin kararı..
Bende onu diyorum.Boşuna birbirini kırmayın.
doğrudur nokia ile ilgili bi konu açıyorsun androidciler basıyor
O değilde bende androidciyimama öyle yobaz olanlardan değil
zevkler ve renkler tartışılmaz tam ergen konusu olmuş
zevkler ve renkler tartışılmaz tam ergen konusu olmuş
Bu forumda tartışma bitmez ki forumdaki yaş seviyesi ciddi biçimde düştü eskiden böyle değildi. Herkes alınmasın tabi yaş seviyesi düştü derken bazı üyeler telefonları hayat meselesi haline getirmiş ve önüne gelene saldırıyor tabi ki bunlar yaş icabı olan şeyler buna rağmen forumda olması gerektiği gibi takılan küçük yaşta çok kardeşimiz de var hatta bilgileri de gayet iyi, ama saldırgan olanlardan örnek vereyim "sen benim kadar bilemezsin bu konuları" diyor tartıştığı kişinin yaşı 24 falan onun yaşına bakıyorum 14 ya diyorum sen hangi ara büyüdün de telefon aldın da uzmanı oldun da kendinden büyüklerle böyle saygısızca konuşabiliyorsun diyorum kendi kendime garip geliyor işin komik yanı malesef bilgisi de yarım yamalak oluyor böyle kardeşlerimizinEğer herkes saygı çerçevesi içerisinde şu FANlığı bi bırakırsa ve tartışmayı öğrenebilirsek herşey daha iyi olur. Ben bu forumda birkere olsun "haklısın ben öyle bilmiyordum ikna ettin beni teşekkür ederim" şeklinde bir cümleyle biten tartışma görmedim iki taraf da ban alır herkes bildiğini okur gene hatta ben de bunların birbirine faydaları yok bari ben öğreneyim bişeyler diyip yazdıklarının doğruluk paylarını araştırırdım malum teknolojinin hızına yetişilmiyor sürekli yenilemek gerek kendimizi Uzun lafın kısası bugün Lumia 920 vs Galaxy S3 yarın öbürgün başka modeller karşılaştırılır tartışmalar çıkar, biaralar da Galaxy S vs N8 vardı silindi gitti ikisi de yani değmez işte kimseyi kırmaya diyorum ve iyi forumlar diyerekten konudan uzaklaşıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?