Yapıştır [Ctrl+V]

Son yıllarda googlede en çok aranan kavram haline gelen " Facebook Şifre Kırma Programı" ile ilgili bir kaç şey buradan ulaşabilirsiniz;
.

Ankara İç ve Dış Kargolar karışık yüklendi..Araca Fİle ve Sepet verilmedi.

minoo

Üye
"Olmamasına razıyım, oluyormuş gibi olmasın yeter."

Franz Kafka

Tepkiler: NiTr[O]gEn
Programı açın manage my phone kısmına gelin tabletinizi pc ye bağlanın (bu arada bilgisayarınız internete bağlı olsun tabletinizin sürücülerini yükleyecektir) Tabletiniz bağlandığında mobogenie kısa bir süre içinde tanımlayacaktır. Daha sonra manage my phone bölümünden one click root a tıklayın. Root için gerekli birkaç dosya indirdikten sonra size 2 seçenek sunulur root now ve unroot seçenekleri unroot rootu geri almaktır root işlemini geri almak için kullanılır ama cihazınız rootlu değil ise bu seçenek kullanılamaz. Bizim kullanacağımız seçenek Root Now seçeneğidir. Root Now a bastığınızda root işlemi başlar bittiğinde o pencereyi kapatın. Şimdi sıra geldi tabletimizi özgürleştirmeye. Tekrar manage my phone kısmından bu sefer uninstall stock apps e tıklayın sol taraftan sistem uygulamalarını görebilmek için system e tıklayın. Karşınıza tüm sistem uygulamaları gelecektir buradan istediğiniz uygulamayı silmek için uygulamanın sağ tarafında bulunan çöp kutusu simgesini kullanacaksınız. Silmeniz gereken uygulamalar Mdm - Mdm mesajlar - İnstaller Rebooter - Ebasso - MPTP - Ota Updater - Kokpit İnstaller - Mptestgps - Policy Dealer Service. Bu Uygulamaları sildiğinizden emin olduktan sonra tabletinizi yeniden başlatın.

minoo

Üye

kanat_58

Üye
– bu çıktı bende

spoiler verme artık! admine bildiriyorum bu mesajını !

minoo

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tepkiler: ___kaptan___
...
Bizde gemileri yakmak babadan kalan bir huy;
Sana giden bütün gemileri yakıyorum bugün....

___kaptan___

Tepkiler: ___kaptan___
...
Ben senin gönlüne soğuk bir çaydan düştüm!
Bana seni anlatan delilerden düştüm!
Ben senin gönlüne neden düştüm?
Kalbim mi takıldı kalbine?
Gönlün mü çok güzeldi?
Yoksa düşmek mi çok güzeldi...?

___kaptan___

Tepkiler: technogamer2345