The Shadow Üye frknkrc44' Alıntı: Lg g3 klavye + Aldo pc font Genişletmek için tıkla ... Tinted bildirim çubuğu için hangi uygulamayı kullandın ?
frknkrc44' Alıntı: Lg g3 klavye + Aldo pc font Genişletmek için tıkla ... Tinted bildirim çubuğu için hangi uygulamayı kullandın ?
KingDroid Üye The Shadow' Alıntı: Tinted bildirim çubuğu için hangi uygulamayı kullandın ? Genişletmek için tıkla ... Tinted status bar v1.8.9.5 experimental - xposed
The Shadow' Alıntı: Tinted bildirim çubuğu için hangi uygulamayı kullandın ? Genişletmek için tıkla ... Tinted status bar v1.8.9.5 experimental - xposed
The Shadow Üye frknkrc44' Alıntı: Tinted status bar v1.8.9.5 experimental - xposed Genişletmek için tıkla ... Hmm ok o bende sorun çıkarıyor diye kullanmamıştım
frknkrc44' Alıntı: Tinted status bar v1.8.9.5 experimental - xposed Genişletmek için tıkla ... Hmm ok o bende sorun çıkarıyor diye kullanmamıştım
KingDroid Üye The Shadow' Alıntı: Hmm ok o bende sorun çıkarıyor diye kullanmamıştım Genişletmek için tıkla ... Bende deneysel versiyon olmasına rağmen çok güzel çalışıyor Lucky patcher ile yama yaptım Donate sürüm yapma yaması
The Shadow' Alıntı: Hmm ok o bende sorun çıkarıyor diye kullanmamıştım Genişletmek için tıkla ... Bende deneysel versiyon olmasına rağmen çok güzel çalışıyor Lucky patcher ile yama yaptım Donate sürüm yapma yaması
The Shadow Üye frknkrc44' Alıntı: Bende deneysel versiyon olmasına rağmen çok güzel çalışıyor Lucky patcher ile yama yaptım Donate sürüm yapma yaması Genişletmek için tıkla ...
frknkrc44' Alıntı: Bende deneysel versiyon olmasına rağmen çok güzel çalışıyor Lucky patcher ile yama yaptım Donate sürüm yapma yaması Genişletmek için tıkla ...
KingDroid Üye The Shadow' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Ama deneysel olduğunu hatırlatayım Telefonunu riske atmış olursun Tabii sana bunu söylersem risk benim göbek adım diyeceksin ama neyse
The Shadow' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Ama deneysel olduğunu hatırlatayım Telefonunu riske atmış olursun Tabii sana bunu söylersem risk benim göbek adım diyeceksin ama neyse
The Shadow Üye frknkrc44' Alıntı: Ama deneysel olduğunu hatırlatayım Telefonunu riske atmış olursun Tabii sana bunu söylersem risk benim göbek adım diyeceksin ama neyse Genişletmek için tıkla ... Bunu okuduğumda yüz ifadem aynen şöyleydi ""
frknkrc44' Alıntı: Ama deneysel olduğunu hatırlatayım Telefonunu riske atmış olursun Tabii sana bunu söylersem risk benim göbek adım diyeceksin ama neyse Genişletmek için tıkla ... Bunu okuduğumda yüz ifadem aynen şöyleydi ""
KingDroid Üye The Shadow' Alıntı: Bunu okuduğumda yüz ifadem aynen şöyleydi "" Genişletmek için tıkla ... Oy yüzüne bak hele Ben geliştiriciyim diye hava atıyorsun ya Bende sana gıcık oldum ve telefonumu riske attım
The Shadow' Alıntı: Bunu okuduğumda yüz ifadem aynen şöyleydi "" Genişletmek için tıkla ... Oy yüzüne bak hele Ben geliştiriciyim diye hava atıyorsun ya Bende sana gıcık oldum ve telefonumu riske attım
The Shadow Üye frknkrc44' Alıntı: Oy yüzüne bak hele Ben geliştiriciyim diye hava atıyorsun ya Bende sana gıcık oldum ve telefonumu riske attım Genişletmek için tıkla ...
frknkrc44' Alıntı: Oy yüzüne bak hele Ben geliştiriciyim diye hava atıyorsun ya Bende sana gıcık oldum ve telefonumu riske attım Genişletmek için tıkla ...
KingDroid Üye _YldZEneS_' Alıntı: Kurban bayramımız mubarek olsun :-) Genişletmek için tıkla ... Senin de kurban bayramın mübarek olsun
_YldZEneS_' Alıntı: Kurban bayramımız mubarek olsun :-) Genişletmek için tıkla ... Senin de kurban bayramın mübarek olsun
___kaptan___ Üye “Her şey anlamını yitirmiş gibi. İçimde kocaman bir boşluk var ve ben onu hiçbir şeyle dolduramıyorum. Hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim kendimi.”
“Her şey anlamını yitirmiş gibi. İçimde kocaman bir boşluk var ve ben onu hiçbir şeyle dolduramıyorum. Hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim kendimi.”