tempestshine Üye Note: 1. Need joshlog mod Or Chris Patch For BelleRefresh 2. copy Attach Files on (Root joshlog mod [c or e]) resource\apps 3. Restart 4. Enjoy
Note: 1. Need joshlog mod Or Chris Patch For BelleRefresh 2. copy Attach Files on (Root joshlog mod [c or e]) resource\apps 3. Restart 4. Enjoy
crazy_oruc Üye Tıp öğrenimi görerek diploma aldıktan sonra, hastalıklara tanı koyarak sağaltma yetkisi olan kimse, hekim, tabip.
Tıp öğrenimi görerek diploma aldıktan sonra, hastalıklara tanı koyarak sağaltma yetkisi olan kimse, hekim, tabip.
ismail Üye romain' Alıntı: bayramın kutlu olsun... Genişletmek için tıkla ... Biraz geç kaldim ama seninde çifte bayramin kutlu olsun hocam
romain' Alıntı: bayramın kutlu olsun... Genişletmek için tıkla ... Biraz geç kaldim ama seninde çifte bayramin kutlu olsun hocam
ismail010 Üye söylemeyince insan daha merak ediyo Neden söylemiyon ki kanka merak etme ben saygiliyimdir bu konularda Halk uyanamaz bence çok zor
söylemeyince insan daha merak ediyo Neden söylemiyon ki kanka merak etme ben saygiliyimdir bu konularda Halk uyanamaz bence çok zor