yapılmıs en aptalca dalginlığınız nedir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pelın_

Konu Sahibi
yapılmıs en aptalca dalginlığınız nedir ?

peçeteleri bilgisayar masasının üstünde unutmak

pelın_

Konu Sahibi
sınavda ögrencime kopya vermek ama bıan dalgınlıkla solemıstım

bisiklet sürerken mal gibi arabanın önüne sürmek.
kurtarmak için yaklaşık 10 saniyem vardı 10 saniye mal gibi arabanın üstüne üstüne sürmüştüm
sonrası vahim.

pelın_

Konu Sahibi
bazen bir yere mal gibi bir yerlere bakakalıyorum, bir kere bir kıza 1 dakika falan bakakalmışım çok utandım sonra

0live456

Üye
Reklam ajansında çalışırken gece 1-1.30 suları yorgunluk var herneyse baskıya girdik 60.000 $ değerinde makinaya göz kulak olmamı istedi patron.Herşey düzgün giderken parmağım malzemeye takılınca baskı altüst oldu ve tüm malzeme çöpe gitti.Allah'tan baskıya yeni başlamıştık zarar ziyan pek olmadı

Kovulmadım merak etmeyin

pelın_

Konu Sahibi
yıne okulda
müdür yemege gelcektı yemegı yaptık guzelce sonra ben dalmısım artık neyı dusunuyodumbılmıyorum ama
çorbasını ısttırıyodum tabı ögrenci nekedr guvenebılırsın o gıtmıs bende dalmısım mudur orda bay abı corba bekledı sonra yanıma geldı hocam benım çorba noldu dedı
baya utandım yıne

ne yapacağımı unutuyorum bazen

Tepkiler: Silinen Üye 2149105
bi yere dalmış yürürken kafamı tabelaya çarptım

Telefonumu deniz şortumun cebinde unutmak..

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
İçi çok şekerli sıcak çayı büyük su bardağında hiç içmeden halıya döktüm. Halı ertesi gün taş gibi oldu

<br />
<br />

elimde çubuk kraker ve kumanda vardı krakeri yerken yanlışlıkla kumandayı ısırmışım.

Deleted.

Üye
bizim burda etliekmek vardır. bilir misiniz bilmem kıymayı verdiğimiz yere gideceğime kıymayı satın aldığımız yere gitmiştim bizim etliekmek vardı falan... sonradan uyandım ben ama iş işten geçmişti çok utanmıştım

omerynd

Üye
en aptalca dalgınlığım mı. hımm . sınavda telefondan nete girerken dalmışım hocanın dürtmesiyle(face de değil ) kendime geldim de toparladım kendimi çaktırmadım Allahtan

pelın_

Konu Sahibi
fii tarıhınde dalıp anneme aşkım dedım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...