Yapılamaz mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Yapılamaz mı?
Arkadaşlar deneme surum oyunların dosyaları ile oynanıp surum olma olasılığı nedir? Sonuçta bir oyunun denemesini ile surumu aynı boyutta. Extradan indirme yapmaya gerek yok. Dosyaları ile oynayıp yapamaz mıyız? Çok mu hayal kuruyorum.

ecel54

Üye
dosyalarla oynayabilmem için cihazın unlock olması lazım

papakudioflu

Emekli Yönetici
yapilabilir fakat dosyalari acamayacagimiz icin tam surume de yukseltemeyiz. Hadi dosyayi acip işlemi yaptik diyelim dosyayi yine paketleyince lisans imzasi olmasi gerekicek cunku telefon unlock olmadigi icin yuklemeye gecmeyecek. Zaten unlock olsa bu kadar ugraşmiyacaz

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Marketteki dosya yöneticisi System dosyalarına girmez mi ki?

- - - Eklendi - - -

Anladım ki imkansız.

placebo güzel hayaller kuruyorsun kardeşim

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Hayal kurmazsan başaramazsın. Bugün Bi kurcalayalım şu telefonu bakalım.. Ali kemal abi sistemle ilgili dosyalara ulaşılabilecek bir kod felan var mı?

awdil

Üye
Tarih hayal edenleri degil,gerceklestirenleri yazar.

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
root yapmadan ulaşamazsın sistem dosyalarına

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
İos bile kırılıyorsa wp'de kırılır her halde.

Çoğu oyunların demosu 20 mb fullu 120 mb. Ornek verdim tabiki.

Çoğu oyunların demosu 20 mb fullu 120 mb. Ornek verdim tabiki.

O tip oyun demoları kırılamaz tabii ki. Çünkü doğrudan kısıtlı dosya ve özelliklerle yayınlanıyor. İçeriğinde dosyaların tamamı yok.

Ezgi kardeşimin bahsettiği ise trial sürüm dediğimiz türden, seri no yada kod girilerek, loader yada c.rack yapılarak yada içeriğine küçük bir kod müdahalesi ile tam sürüme dönüştürülebilecek program ve oyunlar. Ancak Ali Kemal'in de dediği gibi dosyaya müdahale edilse bile yeniden paketleyip sisteme yüklemek şu koşullarda imkansız. Herşeyden önce sistemin kırılması gerekiyor.

Sistem kırıldıktan sonra zaten yazılımları kırıp, düzenleyip yüklemek çok kolay.
Zaten o olay gerçekleştiğinde forumumuzda WP bölümünün oyun, program vb bölümleri de aktif olacaktır. Ali Kemal'in işi de iyice artacak :P

Lumiance

Üye

çok fazla bilim-kurgu filmi izliyor olmalısın

ama olmayacak bişey değil tabi sistemin biraz yaygınlaşması ve bunlara ihtiyaç duyulması lazım. Arz talep meselesi. İstekler aryarsa yapabilecek biri mutlaka çıkar. Ama o ben diilim baştan söylim

papakudioflu

Emekli Yönetici
cok fazla acele etmenize gerek yok arkadaşlar. Nasil ki ios yayginlaşip populerleştikce jailbreak de daha kisa zamanlarda cikmaya başladi. Wp de bu hizla yayilirsa kisa surede ayni şekilde kolay kurulumlu bir unlock yontemi gelir. Sonucta bu işleri yapanlar kendilerine yapilan bagişlarla bu işleri yurutuyor ve teknik ekipman sagliyor. Kucuk bir ornek bu sistem uzerine calişan hackerlardan birisi filipinli bir gariban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...