Praetor
Emekli Yönetici
Daha ne kadar geleyim yahu, içine mi gireyimgel ata gel hadikorkmuyorum senden
Davulla zurna da fayda etmedi arkadaşlar, orkestrayı çağırın!!!adam hala adminlik güvencesiyle konusuyor
Abi kusura bakmazsın umarım, geçirdim bunu elime oynuyorum
Olsun bakalımbarış çubuğu uzatıyorum sana oldu mu
Abi kusura bakmazsın umarım, geçirdim bunu elime oynuyorumAma kendisi kaşındı
Olsun bakalım
Bir başka girişiminde tekrar görüşürüz Halit'im
Neyse ki benim ellerim dolu, ya senin gibi ağzım dolu olsaydıata ellerin dolu şuan barış çubuğunu verdim ya sana
Neyse ki benim ellerim dolu, ya senin gibi ağzım dolu olsaydı
Çubuktan ayrılamıyorsun bakıyorum da
Neyse o zaman sende kalsın
Görüşürüz Halit
Al dedin bana ama uzatmadın ki be güzel kardeşim... Tutup çektik, baktık gelmiyor, heveslisi değiliz arkadaşım,kalsın ağzındaağzım neden dolu hadi sana barış çubuğunu verdim onu tutuyon elinde.anlamsız oldu bunu barış çubuğunun yarattığı etkiye bağlıyorum
Al dedin bana ama uzatmadın ki be güzel kardeşim... Tutup çektik, baktık gelmiyor, heveslisi değiliz arkadaşım,kalsın ağzındaBen de bu kopamayışını çubuğun etkisine bağlıyorum
Görüşürüz kardeşim
bir kere ihanete uğradın mı anılar sana bataklık olur yiğen, hatırladıkça çekerler seni içeri hatırladıkça affetmek istersin yiğen çünkü affetmek unutmak demek, öncesini hatırladıkça sonrasını unutmak istersin çırpınma boşuna yiğen o hançer bir kere saplanınca çıkarmaya kalktıkça iyice kalbine gömersin
beğenmez olur muyum kardeşim ramiz dayı fena söylemiş harbiden
Abi kusura bakmazsın umarım, geçirdim bunu elime oynuyorumAma kendisi kaşındı /QUOTE]
estağfurullah estağfurullahne güzel gidiyordunuz ya , devam edin keyifle izliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?