Mert Üye haltie' Alıntı: t......... Genişletmek için tıkla ... -------------------------------------------------- Tebrikler
haltie' Alıntı: t......... Genişletmek için tıkla ... -------------------------------------------------- Tebrikler
haltie Üye Konu Sahibi ben leventi eleştirdim ben uzun uzuuuuuuuuuuuun yazdım biliyorsun levent kızı niye kızdırıyon kardeşim
ben leventi eleştirdim ben uzun uzuuuuuuuuuuuun yazdım biliyorsun levent kızı niye kızdırıyon kardeşim
tragedie Emekli Yönetici ağa dükkandayken yazmıştım tam yazarken bağlantı koptu budamı benim suçum...
Yağmur Üye teşekkürler arkadaşlar... --------------- Ekleme --------------- haltie' Alıntı: ben leventi eleştirdim ben uzun uzuuuuuuuuuuuun yazdım biliyorsun levent kızı niye kızdırıyon kardeşim Genişletmek için tıkla ... teşekkür halit... levent beni kızdıramaz ben onu kızdırıyorum ama çaktırmıyor --------------- Ekleme --------------- İntifada' Alıntı: ağa dükkandayken yazmıştım tam yazarken bağlantı koptu budamı benim suçum... Genişletmek için tıkla ... tabi tabi... ben bi külah yapıyım sen ona anlat
teşekkürler arkadaşlar... --------------- Ekleme --------------- haltie' Alıntı: ben leventi eleştirdim ben uzun uzuuuuuuuuuuuun yazdım biliyorsun levent kızı niye kızdırıyon kardeşim Genişletmek için tıkla ... teşekkür halit... levent beni kızdıramaz ben onu kızdırıyorum ama çaktırmıyor --------------- Ekleme --------------- İntifada' Alıntı: ağa dükkandayken yazmıştım tam yazarken bağlantı koptu budamı benim suçum... Genişletmek için tıkla ... tabi tabi... ben bi külah yapıyım sen ona anlat
tragedie Emekli Yönetici yagmurufuk' Alıntı: teşekkürler arkadaşlar... --------------- Ekleme --------------- teşekkür halit... levent beni kızdıramaz ben onu kızdırıyorum ama çaktırmıyor --------------- Ekleme --------------- tabi tabi... ben bi külah yapıyım sen ona anlat Genişletmek için tıkla ... oldu gözlerim doldu
yagmurufuk' Alıntı: teşekkürler arkadaşlar... --------------- Ekleme --------------- teşekkür halit... levent beni kızdıramaz ben onu kızdırıyorum ama çaktırmıyor --------------- Ekleme --------------- tabi tabi... ben bi külah yapıyım sen ona anlat Genişletmek için tıkla ... oldu gözlerim doldu
minoo Üye anaaaam Yamırım binbaşı olmş... btanemm tebrk ederm cnm benm kalptesn muuuah --------------- Ekleme --------------- Halit'im sna da tşk ederm kardeşme konu açmışsn
anaaaam Yamırım binbaşı olmş... btanemm tebrk ederm cnm benm kalptesn muuuah --------------- Ekleme --------------- Halit'im sna da tşk ederm kardeşme konu açmışsn