bilisimler
Üye
Video takır takır gidiyordu.O zaman sorun anlaşıldı . Blokada 5s mağazadan indirin. Aktif edin tekrar deneyin.Yaani İle Görüştüm Cihazla Alakalı Deyip Kestirip Atıyorlar. Farklı Uygulamarda Sorun Yok.Sadece Yaanıde Bunu Yapıyor Beyazlaşip Kalıyor. Dikkat Edersen Reklamdan Sonrada Hata Verip İzletmiyor.Güncellemeden Sonra Böyle Yaptılar. 20 30 Sn İzledin Değil Mi İzleseneden?
Dur Bakalım DeneyelimVideo takır takır gidiyordu.O zaman sorun anlaşıldı . Blokada 5s mağazadan indirin. Aktif edin tekrar deneyin.
Blokada 6 çıkmış onu yükleyin. Mağazada var.Dur Bakalım DeneyelimYou Tubede Yapmıyor İşin Tuhafı Heralde Oynatıcı ıle Alakalı Gibi Duruyor
Mesaj birleştirildi:
Link Varmı Uygulamanın 6 Diye Bi Tane Çıktı O Mu
İndirdim Aktif Yapmak İstediğimde ÜCret İStiyor?Blokada 6 çıkmış onu yükleyin. Mağazada var.
Elimdeki cihazda 5 var ücretsiz kullanıyorum .... Bilemedim !İndirdim Aktif Yapmak İstediğimde ÜCret İStiyor?
blokada 4 iyiydiBlokada 6 çıkmış onu yükleyin. Mağazada var.
Elimdeki cihazda 5 var ücretsiz kullanıyorum .... Bilemedim !
bu tarayıcı filan mı tam anlamadım mantığını? yükleyeceksin arka planda çalışıp reklamlarımı şiy ypacak? apk varmıblokada 4 iyiydi
son sürümü berbattı
6 sürümünü bilmiyorum denemedim
Blokada programı cihazdaki hem uygulamalarda hemde tarayıcıdaki reklamları engelliyor. Etkinleştirdiğim zaman hiç bir takılma olmuyor.bu tarayıcı filan mı tam anlamadım mantığını? yükleyeceksin arka planda çalışıp reklamlarımı şiy ypacak? apk varmı
kısaca reklam engelleyicibu tarayıcı filan mı tam anlamadım mantığını? yükleyeceksin arka planda çalışıp reklamlarımı şiy ypacak? apk varmı
Blokada programı cihazdaki hem uygulamalarda hemde tarayıcıdaki reklamları engelliyor. Etkinleştirdiğim zaman hiç bir takılma olmuyor.
Peki Söyle Birşeyde Var Ama Facebooktada Aynı Donmayı Yapıyor. Reklamdan Olsa Facede Niye DOnsun kı Bence Boşuna Yükleyeceğimkısaca reklam engelleyici
Mesaj birleştirildi:
6 Çok Güzel Beyendim Ben.
O zaman 6s de proplem yaşıyosan Blokada 5s apk dosyasını bulup cihazında dene .Peki Söyle Birşeyde Var Ama Facebooktada Aynı Donmayı Yapıyor. Reklamdan Olsa Facede Niye DOnsun kı Bence Boşuna Yükleyeceğim
indirdim Eskiden Çıkmayan Reklamlar Çıktı Tşk EderimO zaman 6s de proplem yaşıyosan Blokada 5s apk dosyasını bulup cihazında dene .
blokada 3 ü yükle en iyisi oindirdim Eskiden Çıkmayan Reklamlar Çıktı Tşk Ederimama Sorun Yine Çözülmedi
Ama Karar Verin Arabada 6 Evde 5 Şimdide 3 Mublokada 3 ü yükle en iyisi o
Mesaj birleştirildi:
5 de kötü ,
sitedeki reklamı bile engelleyemiyor
Mesaj birleştirildi:
3 de de vpn varda aktif etmek için para istiyor sen cimrisin ya para ödemezsin o yüzden 3 ü öneriyom sana
5 de vpn var ücretsiz ama reklamı engelleyemiyor
3 iyi andro 7.1 nougatta iyi işe yarıyorduAma Karar Verin Arabada 6 Evde 5 Şimdide 3 Mu5S de Birşey Fark Etmedi Kaldırdım
Android 7.1 Mı kaldı3 iyi andro 7.1 nougatta iyi işe yarıyordu
heeeeAndroid 7.1 Mı kaldı
Şuan cihazda kullanıyorum . Sıkıntı yok . Bilemedim!indirdim Eskiden Çıkmayan Reklamlar Çıktı Tşk Ederimama Sorun Yine Çözülmedi
markaya göre de değişir onun ki vestel venus v7Şuan cihazda kullanıyorum . Sıkıntı yok . Bilemedim!
Redmi Note 10 android 11.markaya göre de değişir onun ki vestel venus v7
ya senin ki ?
Mesaj birleştirildi:
android sürümünden de kaynaklanıyo olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?