DarkredBlue61
Üye
-
Konu Sahibi
-
değilAnroid:
herkes seni kullanmalı
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Anroid Doğru Yazmışsın Pardon Yanlış Görmüşüm.
Ne Sandın
Ne SandınAnroid Doğru Yazmışsın, Ben Yanlış Görmüşüm Pardon.
Anroid Doğru Yazmışsın,Mesaj birleştirildi:
Ne Sandın
yo ben yazmadım sen değiştirmişsin alıntıyıdeğil
Android
Hiçte Bİle Sen Yanliş Yazdığımı İdda EtmişsinAnroid Doğru Yazmışsın,
yo ben yazmadım sen değiştirmişsin alıntıyı
sen çok fenasın
karadenizli olduğun belli oluyo
üçgatçı
Hiçte Bİle Sen Yanliş Yazdığımı İdda Etmişsin
Bak Şimdi
zati yanlış yazmıştın
İndirdikten Sonra Facebook yada Bir Site Üzerinden 10 20 Sn Video İzleme Şansın Varmı Acaba? Bende Yeni Güncellemeden Sonra Video Vs İzliyorum Ekran Beyazlaşıp Kalıyor. Geri Filan Çıkınca Normale Dönüyor. You Tube Hariç Dener Misin Ama Orada Sorun YokBir deneriz
Tot Benim Şey Benim Vurdurmam
Senin ki datlı mıTot Benim Şey Benim Vurdurmam
Kıydın AmaSenin ki datlı mı
oy kıyamam
E Daha İyi İşte Sıcak Havada Serinletir@DarkredBlue61 İzlesene sitesinden video açtım açıyor sıkıntı yok. Ama malesef sayfalar yelpaze gibi. Uygulamayı kaldırdım . Ben chrome ve frefox kullanıyorum. Yağ gibi akıyor.
Tarayıcıda kasma var ... Şuanki kullandıklarım daha hızlı verimli...E Daha İyi İşte Sıcak Havada Serinletir
ne videosu?@DarkredBlue61 İzlesene sitesinden video açtım açıyor sıkıntı yok. Ama malesef sayfalar yelpaze gibi. Uygulamayı kaldırdım . Ben chrome ve frefox kullanıyorum. Yağ gibi akıyor.
İzlesene.com dan herhangi bir video açtım .ne videosu?
You Tube Kaynaği Hariç Her Hangibir Kaynaktan Video İzleyince Donuyor Ekran. Olmadı Video Atayım Durne videosu?
Kasmadan Kastın İzleseneye Girdin Oradakı Tarayıcı Tepkisi vs Değil Mi?İzlesene.com dan herhangi bir video açtım .
Yaani İle Görüştüm Cihazla Alakalı Deyip Kestirip Atıyorlar. Farklı Uygulamarda Sorun Yok.Sadece Yaanıde Bunu Yapıyor Beyazlaşip Kalıyor. Dikkat Edersen Reklamdan Sonrada Hata Verip İzletmiyor.Güncellemeden Sonra Böyle Yaptılar. 20 30 Sn İzledin Değil Mi İzleseneden?Uygulamayı yüklediğimde sorun yok açılıyordu video.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?