s@hr@ Üye haltie' Alıntı: iyiyim sahra sen nasılsın nerelerdesin Genişletmek için tıkla ... Şükür bende iyiyim koşuşturup duruk ne yapak
haltie' Alıntı: iyiyim sahra sen nasılsın nerelerdesin Genişletmek için tıkla ... Şükür bende iyiyim koşuşturup duruk ne yapak
s@hr@ Üye haltie' Alıntı: iyi yapıp duru ya ıscak havalarda Genişletmek için tıkla ... Sıcaaakkkk bayılacam yaaaa Allah dışarda güneşin altında çalışanlara sabır versin --------------- Ekleme --------------- yasminoz' Alıntı: mevlam bozmasın...ee ne var ne yok... Genişletmek için tıkla ... ne olsun ya dün dışardaydım akşama kadar öldüm ya ne sıcak hava
haltie' Alıntı: iyi yapıp duru ya ıscak havalarda Genişletmek için tıkla ... Sıcaaakkkk bayılacam yaaaa Allah dışarda güneşin altında çalışanlara sabır versin --------------- Ekleme --------------- yasminoz' Alıntı: mevlam bozmasın...ee ne var ne yok... Genişletmek için tıkla ... ne olsun ya dün dışardaydım akşama kadar öldüm ya ne sıcak hava
Yasminozz Üye sahra25' Alıntı: ne olsun ya dün dışardaydım akşama kadar öldüm ya ne sıcak hava Genişletmek için tıkla ... ben daha adım atmadık gündüz dışarı... hoşgeldin sonyerolsson..
sahra25' Alıntı: ne olsun ya dün dışardaydım akşama kadar öldüm ya ne sıcak hava Genişletmek için tıkla ... ben daha adım atmadık gündüz dışarı... hoşgeldin sonyerolsson..