Tuba Üye haltie' Alıntı: köstebek demişken nur geldi ama birinizden biri beni kandırıyor Genişletmek için tıkla ... ben gidiyorum gelmiyecem Halit
haltie' Alıntı: köstebek demişken nur geldi ama birinizden biri beni kandırıyor Genişletmek için tıkla ... ben gidiyorum gelmiyecem Halit
huri$ Üye haltie' Alıntı: o zaman köstebek huriş mi Genişletmek için tıkla ... sahra25' Alıntı: Deme öyle köstebek filan o bizim Hurişimiz maxinin ablası Genişletmek için tıkla ... RUMMAN' Alıntı: kavga etmeyin gelin konuşup Genişletmek için tıkla ... haltie' Alıntı: köstebek demişken nur geldi ama birinizden biri beni kandırıyor Genişletmek için tıkla ... RUMMAN' Alıntı: ben gidiyorum gelmiyecem Halit Genişletmek için tıkla ... haltie' Alıntı: Ama şaka yaptım Genişletmek için tıkla ... bunlar $akadan anlamiyo halit bidaha $aka yapmaa .. bende $aka yapmi$tim
haltie' Alıntı: o zaman köstebek huriş mi Genişletmek için tıkla ... sahra25' Alıntı: Deme öyle köstebek filan o bizim Hurişimiz maxinin ablası Genişletmek için tıkla ... RUMMAN' Alıntı: kavga etmeyin gelin konuşup Genişletmek için tıkla ... haltie' Alıntı: köstebek demişken nur geldi ama birinizden biri beni kandırıyor Genişletmek için tıkla ... RUMMAN' Alıntı: ben gidiyorum gelmiyecem Halit Genişletmek için tıkla ... haltie' Alıntı: Ama şaka yaptım Genişletmek için tıkla ... bunlar $akadan anlamiyo halit bidaha $aka yapmaa .. bende $aka yapmi$tim
Tuba Üye ben biliyorum ders çalıştığı yok değil mi Halit görünce cevaplar artık --------------- Ekleme --------------- RUMMAN' Alıntı: Halit kayıp 08.08.2010, 21:30:53 günün tarihi 11.08.2010 Genişletmek için tıkla ... tabi artık 12,08,2010 wanted HaLiT gececilere geliyor kendi mekanını terkediyor Zaten burası terkedilmiş mekan
ben biliyorum ders çalıştığı yok değil mi Halit görünce cevaplar artık --------------- Ekleme --------------- RUMMAN' Alıntı: Halit kayıp 08.08.2010, 21:30:53 günün tarihi 11.08.2010 Genişletmek için tıkla ... tabi artık 12,08,2010 wanted HaLiT gececilere geliyor kendi mekanını terkediyor Zaten burası terkedilmiş mekan
Tuba Üye bak hele dediği lafa her yer bizim meknımız diyorsun ama yoksun buraya yaz o zaman gececilere yazmak yasaksa Gececilere gündüz yazıyorsun ama
bak hele dediği lafa her yer bizim meknımız diyorsun ama yoksun buraya yaz o zaman gececilere yazmak yasaksa Gececilere gündüz yazıyorsun ama
Tuba Üye RUMMAN' Alıntı: ben biliyorum ders çalıştığı yok değil mi Halit görünce cevaplar artık --------------- Ekleme --------------- tabi artık 12,08,2010 wanted HaLiT gececilere geliyor kendi mekanını terkediyor Zaten burası terkedilmiş mekan Genişletmek için tıkla ... haltie' Alıntı: bakıyorum burda kimse yok gececilerde yazıyorum Genişletmek için tıkla ... ben miyimde görmüyorsun
RUMMAN' Alıntı: ben biliyorum ders çalıştığı yok değil mi Halit görünce cevaplar artık --------------- Ekleme --------------- tabi artık 12,08,2010 wanted HaLiT gececilere geliyor kendi mekanını terkediyor Zaten burası terkedilmiş mekan Genişletmek için tıkla ... haltie' Alıntı: bakıyorum burda kimse yok gececilerde yazıyorum Genişletmek için tıkla ... ben miyimde görmüyorsun
huri$ Üye haltie' Alıntı: görsek kalırız heralde bende yanlızlıktan ölmemek için gececilere gidiyorum Genişletmek için tıkla ...
haltie' Alıntı: görsek kalırız heralde bende yanlızlıktan ölmemek için gececilere gidiyorum Genişletmek için tıkla ...