huri$ Üye sahra25' Alıntı: sus sus duymasın Genişletmek için tıkla ... kizim onun banlama yetkisi yok korkmaiçinden ne geliyorsa de tembel mod de hayirsiz de ne dersen de
sahra25' Alıntı: sus sus duymasın Genişletmek için tıkla ... kizim onun banlama yetkisi yok korkmaiçinden ne geliyorsa de tembel mod de hayirsiz de ne dersen de
huri$ Üye sahra25' Alıntı: mekanıyla ilgilenmeyen patron Halit öldürecek bizi Genişletmek için tıkla ... hee $oylee dok içini halit ten korkmaa banlayamiyo o haltie' Alıntı: ama banlayacak insanlar var Genişletmek için tıkla ... bak sen kimmi$ bilelim sahra25' Alıntı: Nasılsın Halit Genişletmek için tıkla ... korkaak sahraa haltie' Alıntı: iyiyim sahra sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... halit sahraaa korktugu için içini bana doktu senin için neleeer saydi bi bilsen sahra25' Alıntı: İyiyim Sağol Genişletmek için tıkla ... korkmaa bee sole bana solediklerini haltie' Alıntı: bende iyiyim sağol Genişletmek için tıkla ... halit kizmaa ama bu kizlarin hepsi sana du$man abla olarak dikkatli olmani oneririm
sahra25' Alıntı: mekanıyla ilgilenmeyen patron Halit öldürecek bizi Genişletmek için tıkla ... hee $oylee dok içini halit ten korkmaa banlayamiyo o haltie' Alıntı: ama banlayacak insanlar var Genişletmek için tıkla ... bak sen kimmi$ bilelim sahra25' Alıntı: Nasılsın Halit Genişletmek için tıkla ... korkaak sahraa haltie' Alıntı: iyiyim sahra sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... halit sahraaa korktugu için içini bana doktu senin için neleeer saydi bi bilsen sahra25' Alıntı: İyiyim Sağol Genişletmek için tıkla ... korkmaa bee sole bana solediklerini haltie' Alıntı: bende iyiyim sağol Genişletmek için tıkla ... halit kizmaa ama bu kizlarin hepsi sana du$man abla olarak dikkatli olmani oneririm
huri$ Üye hihihihihi ya$asin kotuluk halit ben seni tanimiyorum onlarida tanimiyorum bi dolanip gelcem ben haydi cooo gidelim biz
hihihihihi ya$asin kotuluk halit ben seni tanimiyorum onlarida tanimiyorum bi dolanip gelcem ben haydi cooo gidelim biz
s@hr@ Üye halit sahraaa korktugu için içini bana doktu senin için neleeer saydi bi bilsen korkmaa bee sole bana solediklerini halit kizmaa ama bu kizlarin hepsi sana du$man abla olarak dikkatli olmani oneririm Huriiiiişşşşş --------------- Ekleme --------------- Halit Huriş şaka yapıyor inanma
halit sahraaa korktugu için içini bana doktu senin için neleeer saydi bi bilsen korkmaa bee sole bana solediklerini halit kizmaa ama bu kizlarin hepsi sana du$man abla olarak dikkatli olmani oneririm Huriiiiişşşşş --------------- Ekleme --------------- Halit Huriş şaka yapıyor inanma
haltie Üye Konu Sahibi kime inanayım bir yanımda huriş bir yanımda sahra arada kaldım hanginiz kandırıyor beni