huri$ Üye beni nie cagirmadin bilirsin suslenmeyi dugunleri cok severim a$k olsun yeni evlilere mutluluklar dilerim kim evlendi yakin aileden mi
beni nie cagirmadin bilirsin suslenmeyi dugunleri cok severim a$k olsun yeni evlilere mutluluklar dilerim kim evlendi yakin aileden mi
haltie Üye Konu Sahibi ablam evlendi huriş teşekkürler huriş biz buradan gidene kadar mahvolduk sen ordan gelsen işin biterdi.
ablam evlendi huriş teşekkürler huriş biz buradan gidene kadar mahvolduk sen ordan gelsen işin biterdi.
huri$ Üye haltie' Alıntı: ablam evlendi huriş teşekkürler huriş biz buradan gidene kadar mahvolduk sen ordan gelsen işin biterdi. Genişletmek için tıkla ... bi ara gelinin resimlerini gorebilirmiyim cok sevindim mutlu huzurlu yuvasi olsun insallah darsisi sana diyeyim ama senin dugununde bulunmak isterim allah nasip kismet ederse onaa goree
haltie' Alıntı: ablam evlendi huriş teşekkürler huriş biz buradan gidene kadar mahvolduk sen ordan gelsen işin biterdi. Genişletmek için tıkla ... bi ara gelinin resimlerini gorebilirmiyim cok sevindim mutlu huzurlu yuvasi olsun insallah darsisi sana diyeyim ama senin dugununde bulunmak isterim allah nasip kismet ederse onaa goree
huri$ Üye haltie' Alıntı: inşallah huriş bende beklerim tamam bir ara göstericem sana Genişletmek için tıkla ... anla$tik halit
haltie' Alıntı: inşallah huriş bende beklerim tamam bir ara göstericem sana Genişletmek için tıkla ... anla$tik halit
s@hr@ Üye haltie' Alıntı: aynen sıcaklar fena resmen 50 derece nem bitiriyor Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun ablan evlenmiş Her daim mutlu olsun --------------- Ekleme --------------- ungood20' Alıntı: meraba herkese Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin
haltie' Alıntı: aynen sıcaklar fena resmen 50 derece nem bitiriyor Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun ablan evlenmiş Her daim mutlu olsun --------------- Ekleme --------------- ungood20' Alıntı: meraba herkese Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin