s@hr@ Üye Samsunspor' Alıntı: geLdim buyrun bendensiniz Genişletmek için tıkla ... Güveeeennnn hoşgeldin Çaylar için sağol
Samsunspor' Alıntı: geLdim buyrun bendensiniz Genişletmek için tıkla ... Güveeeennnn hoşgeldin Çaylar için sağol
haltie Üye Konu Sahibi ooo dayım gelmiş naber dayım sahra naber bak dayım geldi beni ağlatamazsın artık
haltie Üye Konu Sahibi iyidir teşekkürler sahra sahra patronu mahvetti yıkıldım sırtımdan vuruldum mahpusluk çektim
Samsunspor Emekli Yönetici sahra25' Alıntı: Güveeeennnn hoşgeldin Çaylar için sağol Genişletmek için tıkla ... hoşbuLduuummmm afiyet oLsun Sahra haltie' Alıntı: ooo dayım gelmiş naber dayım sahra naber bak dayım geldi beni ağlatamazsın artık Genişletmek için tıkla ... Yeğeeenn iyiyim sen de iyimisin HaLitim' e kimse Laf edemeeezzz , hııı deett
sahra25' Alıntı: Güveeeennnn hoşgeldin Çaylar için sağol Genişletmek için tıkla ... hoşbuLduuummmm afiyet oLsun Sahra haltie' Alıntı: ooo dayım gelmiş naber dayım sahra naber bak dayım geldi beni ağlatamazsın artık Genişletmek için tıkla ... Yeğeeenn iyiyim sen de iyimisin HaLitim' e kimse Laf edemeeezzz , hııı deett
haltie Üye Konu Sahibi dayım geldi dayım var arkamda ya yanımda dur abi o daha iyi aslında biliyorum sahra teşekkürler bırakma bizi
dayım geldi dayım var arkamda ya yanımda dur abi o daha iyi aslında biliyorum sahra teşekkürler bırakma bizi
Mehmet Emekli Yönetici Sağol yeğen uykum kaçtı takılıyorum işte senden nbr kartalım Huriş bacı sen nörüyon nassan gıı Nerde o Sahra yeğenimi üzmüş
Sağol yeğen uykum kaçtı takılıyorum işte senden nbr kartalım Huriş bacı sen nörüyon nassan gıı Nerde o Sahra yeğenimi üzmüş