haltie Üye Konu Sahibi hoşgeldiniz bayanlar mekanıda açıldı burada yanlızlıktan ölürüm cesedim çürür heralde kimse gelip gitmiyor
hoşgeldiniz bayanlar mekanıda açıldı burada yanlızlıktan ölürüm cesedim çürür heralde kimse gelip gitmiyor
Tuba Üye haltie' Alıntı: hoşgeldiniz bayanlar mekanıda açıldı burada yanlızlıktan ölürüm cesedim çürür heralde kimse gelip gitmiyor Genişletmek için tıkla ... ayyyy ağlama yaaaa burayada geliriz hem hatır sorduk selam verdik onuda görmüyorsun
haltie' Alıntı: hoşgeldiniz bayanlar mekanıda açıldı burada yanlızlıktan ölürüm cesedim çürür heralde kimse gelip gitmiyor Genişletmek için tıkla ... ayyyy ağlama yaaaa burayada geliriz hem hatır sorduk selam verdik onuda görmüyorsun
haltie Üye Konu Sahibi gördümde size dedim onu yanlızlıktan sıkılmıştım artık sen nasılsın rumman teşekkür ederim bu arada ne ağladım bu aralar ya ne soğanmış vayy kral abim hoşgeldin nasılsın
gördümde size dedim onu yanlızlıktan sıkılmıştım artık sen nasılsın rumman teşekkür ederim bu arada ne ağladım bu aralar ya ne soğanmış vayy kral abim hoşgeldin nasılsın
s@hr@ Üye haltie' Alıntı: hoşgeldiniz bayanlar mekanıda açıldı burada yanlızlıktan ölürüm cesedim çürür heralde kimse gelip gitmiyor Genişletmek için tıkla ... birazdan gelirim dedim ya Halit seni hiç yalnız bırakırmıyım
haltie' Alıntı: hoşgeldiniz bayanlar mekanıda açıldı burada yanlızlıktan ölürüm cesedim çürür heralde kimse gelip gitmiyor Genişletmek için tıkla ... birazdan gelirim dedim ya Halit seni hiç yalnız bırakırmıyım
haltie Üye Konu Sahibi sahra25' Alıntı: bana mı bu Genişletmek için tıkla ... RUMMAN' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... nasılda anlamamazlıktan geliyorlar
sahra25' Alıntı: bana mı bu Genişletmek için tıkla ... RUMMAN' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... nasılda anlamamazlıktan geliyorlar