haltie Üye Konu Sahibi ama gerçekten kabul bodruma gittim yalan değil ordaydmundaydım ama sadece bisikleti çıkardım evin bodrumundaydım
ama gerçekten kabul bodruma gittim yalan değil ordaydmundaydım ama sadece bisikleti çıkardım evin bodrumundaydım
haltie Üye Konu Sahibi sağol huriş seninde kandilin mübarek olsun tüm arkadaşlarımın kandili mübarek olsun
Perfect! Üye iyilik ama internet iyi değil gidip geliyo verdiğim paranın yarısı bağlantı kopması için sanırım buda ek bi hizmet olsa gerek ... sizler nasılsınz
iyilik ama internet iyi değil gidip geliyo verdiğim paranın yarısı bağlantı kopması için sanırım buda ek bi hizmet olsa gerek ... sizler nasılsınz
Yasminozz Üye burda da sağnak yağış ve kapkaranlık bi hava hakim sayın birand... evet net bazen çok gıcık olabiliyo halit...vallaa sıkılıyorum...yapcak bişi yok..tv de bişi yok...net te bişi yok..vs...vs...
burda da sağnak yağış ve kapkaranlık bi hava hakim sayın birand... evet net bazen çok gıcık olabiliyo halit...vallaa sıkılıyorum...yapcak bişi yok..tv de bişi yok...net te bişi yok..vs...vs...