Samsunspor Emekli Yönetici huri$' Alıntı: ta$ligi supurdun mu guven ne i$in var burdaa gondollar burda degil Genişletmek için tıkla ... taşlık tertemiz pırıL pırıL ciLaLadım biLem huriş napıyorsun yurt dışı nasıL ? Mehmet' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... hacı sabahtan beri tokatLıyorsun profiLden burda da mı yaa Nuuuuuurrr , Sahra nasıL buraLarda mı
huri$' Alıntı: ta$ligi supurdun mu guven ne i$in var burdaa gondollar burda degil Genişletmek için tıkla ... taşlık tertemiz pırıL pırıL ciLaLadım biLem huriş napıyorsun yurt dışı nasıL ? Mehmet' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... hacı sabahtan beri tokatLıyorsun profiLden burda da mı yaa Nuuuuuurrr , Sahra nasıL buraLarda mı
Samsunspor Emekli Yönetici RUMMAN' Alıntı: gitmeyin Güven abinin üstüne --------------- Ekleme --------------- biraz soluklansın şurda Genişletmek için tıkla ... oyy oyyy oyyy
RUMMAN' Alıntı: gitmeyin Güven abinin üstüne --------------- Ekleme --------------- biraz soluklansın şurda Genişletmek için tıkla ... oyy oyyy oyyy
Tuba Üye Sahra'yı bilmiyorum dün gececilerdeydi oda yoktu bir kaç gündür profiline yazdım cevap vermedi --------------- Ekleme --------------- Ama sonra barıştık yazmış bugün benim profile... --------------- Ekleme --------------- yine yazmış profile benden korkuyor artık
Sahra'yı bilmiyorum dün gececilerdeydi oda yoktu bir kaç gündür profiline yazdım cevap vermedi --------------- Ekleme --------------- Ama sonra barıştık yazmış bugün benim profile... --------------- Ekleme --------------- yine yazmış profile benden korkuyor artık
Samsunspor Emekli Yönetici barıştınız derken bi probLem mi oLmuş acaba huriş yaw harbiden bu seferki senmisin yoksa
Tuba Üye Samsunspor' Alıntı: barıştınız derken bi probLem mi oLmuş acaba huriş yaw harbiden bu seferki senmisin yoksa Genişletmek için tıkla ... yok Güven abi yoktu bi ara nerelerdesin diye yazdım profiline bana cevap vermedi... dün gececilerdeydi kırıldım sana dedim unuttuğunu söyledi barıştık da önemli bi şey yok aslında ben takıldım ona yine kendisi değildir eminim değil mi Huriş....
Samsunspor' Alıntı: barıştınız derken bi probLem mi oLmuş acaba huriş yaw harbiden bu seferki senmisin yoksa Genişletmek için tıkla ... yok Güven abi yoktu bi ara nerelerdesin diye yazdım profiline bana cevap vermedi... dün gececilerdeydi kırıldım sana dedim unuttuğunu söyledi barıştık da önemli bi şey yok aslında ben takıldım ona yine kendisi değildir eminim değil mi Huriş....
Samsunspor Emekli Yönetici sahra25' Alıntı: kız arkamdan mı konuşuyon bakiyim Genişletmek için tıkla ... Sahraaaaaaaa hoşgeLdin
huri$ Üye Mehmet' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... vur ama oldurmee RUMMAN' Alıntı: gitmeyin Güven abinin üstüne --------------- Ekleme --------------- biraz soluklansın şurda Genişletmek için tıkla ... kiz ta$ligi supurmekte ne var o onun gorevi Samsunspor' Alıntı: taşlık tertemiz pırıL pırıL ciLaLadım biLem huriş napıyorsun yurt dışı nasıL ? hacı sabahtan beri tokatLıyorsun profiLden burda da mı yaa Nuuuuuurrr , Sahra nasıL buraLarda mı Genişletmek için tıkla ... iyiyim guvenim ne olsun ev i$ guç çoluk çocuk hersey yolunda ma$allah RUMMAN' Alıntı: Huriş'im günde kaç kere avatar değiştireceksin Genişletmek için tıkla ... kiz ben isteeyerek yapmiyorum ki kendimi nazardan korumak için Samsunspor' Alıntı: oyy oyyy oyyy Genişletmek için tıkla ...
Mehmet' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... vur ama oldurmee RUMMAN' Alıntı: gitmeyin Güven abinin üstüne --------------- Ekleme --------------- biraz soluklansın şurda Genişletmek için tıkla ... kiz ta$ligi supurmekte ne var o onun gorevi Samsunspor' Alıntı: taşlık tertemiz pırıL pırıL ciLaLadım biLem huriş napıyorsun yurt dışı nasıL ? hacı sabahtan beri tokatLıyorsun profiLden burda da mı yaa Nuuuuuurrr , Sahra nasıL buraLarda mı Genişletmek için tıkla ... iyiyim guvenim ne olsun ev i$ guç çoluk çocuk hersey yolunda ma$allah RUMMAN' Alıntı: Huriş'im günde kaç kere avatar değiştireceksin Genişletmek için tıkla ... kiz ben isteeyerek yapmiyorum ki kendimi nazardan korumak için Samsunspor' Alıntı: oyy oyyy oyyy Genişletmek için tıkla ...
Samsunspor Emekli Yönetici ALeykümSeLam Ali , hoşgeLdin .. nasıLsın ? huriş ya beni mahvediyon o onun görevi haa tamam tamam taşLıkLarı bana bırakın
ALeykümSeLam Ali , hoşgeLdin .. nasıLsın ? huriş ya beni mahvediyon o onun görevi haa tamam tamam taşLıkLarı bana bırakın
s@hr@ Üye Samsunspor' Alıntı: Sahraaaaaaaa hoşgeLdin Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Güven seni görmek ne güzel RUMMAN' Alıntı: Sahraaaaaa yakalandıkkkkkkkkkk Genişletmek için tıkla ... DiaBLoS™;2445688' Alıntı: Cümleten selamünaleyküm .. Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam Ali nasılsın
Samsunspor' Alıntı: Sahraaaaaaaa hoşgeLdin Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Güven seni görmek ne güzel RUMMAN' Alıntı: Sahraaaaaa yakalandıkkkkkkkkkk Genişletmek için tıkla ... DiaBLoS™;2445688' Alıntı: Cümleten selamünaleyküm .. Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam Ali nasılsın