huri$ Üye RUMMAN' Alıntı: Huriş ninem gelmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşşşşşş Genişletmek için tıkla ... yavrim nur nasilsin guzu sana $eker veremmi ahretligime gitmi$tim 3 ay once o vermi$ti cebimde oyyyle duruyor sana nasipmi$ al yee
RUMMAN' Alıntı: Huriş ninem gelmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşşşşşş Genişletmek için tıkla ... yavrim nur nasilsin guzu sana $eker veremmi ahretligime gitmi$tim 3 ay once o vermi$ti cebimde oyyyle duruyor sana nasipmi$ al yee
Tuba Üye huri$' Alıntı: yavrim nur nasilsin guzu sana $eker veremmi ahretligime gitmi$tim 3 ay once o vermi$ti cebimde oyyyle duruyor sana nasipmi$ al yee Genişletmek için tıkla ... 3 aylık şeker mi veriyorsun ninecim hem ben çikolata seviyorum ama taze taze çikolata ver bana....
huri$' Alıntı: yavrim nur nasilsin guzu sana $eker veremmi ahretligime gitmi$tim 3 ay once o vermi$ti cebimde oyyyle duruyor sana nasipmi$ al yee Genişletmek için tıkla ... 3 aylık şeker mi veriyorsun ninecim hem ben çikolata seviyorum ama taze taze çikolata ver bana....
huri$ Üye ho$ulduk asker nasilsin rahat rahat --------------- Ekleme --------------- RUMMAN' Alıntı: 3 aylık şeker mi veriyorsun ninecim hem ben çikolata seviyorum ama taze taze çikolata ver bana.... Genişletmek için tıkla ... $aka beee all guzu ne yapcan $ekeri çikilatayi di$lerin çurur cicekler daha iyi
ho$ulduk asker nasilsin rahat rahat --------------- Ekleme --------------- RUMMAN' Alıntı: 3 aylık şeker mi veriyorsun ninecim hem ben çikolata seviyorum ama taze taze çikolata ver bana.... Genişletmek için tıkla ... $aka beee all guzu ne yapcan $ekeri çikilatayi di$lerin çurur cicekler daha iyi
Tuba Üye huri$' Alıntı: ho$ulduk asker nasilsin rahat rahat --------------- Ekleme --------------- $aka beee all guzu ne yapcan $ekeri çikilatayi di$lerin çurur cicekler daha iyi Genişletmek için tıkla ... çiçekleri alıyorum ama bana ne bana ne çikolatada isterim
huri$' Alıntı: ho$ulduk asker nasilsin rahat rahat --------------- Ekleme --------------- $aka beee all guzu ne yapcan $ekeri çikilatayi di$lerin çurur cicekler daha iyi Genişletmek için tıkla ... çiçekleri alıyorum ama bana ne bana ne çikolatada isterim
Tuba.Erva Üye huri$' Alıntı: yavrim nur nasilsin guzu sana $eker veremmi ahretligime gitmi$tim 3 ay once o vermi$ti cebimde oyyyle duruyor sana nasipmi$ al yee Genişletmek için tıkla ... abla temızlık bıttıkactım ama cıkmıssın msnden
huri$' Alıntı: yavrim nur nasilsin guzu sana $eker veremmi ahretligime gitmi$tim 3 ay once o vermi$ti cebimde oyyyle duruyor sana nasipmi$ al yee Genişletmek için tıkla ... abla temızlık bıttıkactım ama cıkmıssın msnden
DiaBLoS Admin Tebrikler makarna güzeli .. Şimdi ise , keyif kahvesi yap kendine . Ayaklarını uzat . Gel keyfim gel ..
Tebrikler makarna güzeli .. Şimdi ise , keyif kahvesi yap kendine . Ayaklarını uzat . Gel keyfim gel ..
Tuba Üye Tuba_erva' Alıntı: abla temızlık bıttıkactım ama cıkmıssın msnden Genişletmek için tıkla ... İşler çok muydu Tuba
Tuba_erva' Alıntı: abla temızlık bıttıkactım ama cıkmıssın msnden Genişletmek için tıkla ... İşler çok muydu Tuba
Tuba.Erva Üye DiaBLoS™;2434679' Alıntı: Tebrikler makarna güzeli .. Şimdi ise , keyif kahvesi yap kendine . Ayaklarını uzat . Gel keyfim gel .. Genişletmek için tıkla ... valla önce namaz kılmam gerek dua etcem sonra kahveye bakarız yüzbası olmusum yenı farkettım hosgeldın bu arada asker --------------- Ekleme --------------- RUMMAN' Alıntı: İşler çok muydu Tuba Genişletmek için tıkla ... ya iş yokta annem bayılıyor cıkarmaya hayranım kadına nasıl iş yokken cıkarıyor anlamıyorum
DiaBLoS™;2434679' Alıntı: Tebrikler makarna güzeli .. Şimdi ise , keyif kahvesi yap kendine . Ayaklarını uzat . Gel keyfim gel .. Genişletmek için tıkla ... valla önce namaz kılmam gerek dua etcem sonra kahveye bakarız yüzbası olmusum yenı farkettım hosgeldın bu arada asker --------------- Ekleme --------------- RUMMAN' Alıntı: İşler çok muydu Tuba Genişletmek için tıkla ... ya iş yokta annem bayılıyor cıkarmaya hayranım kadına nasıl iş yokken cıkarıyor anlamıyorum
Tuba Üye Tuba_erva' Alıntı: valla önce namaz kılmam gerek dua etcem sonra kahveye bakarız yüzbası olmusum yenı farkettım hosgeldın bu arada asker --------------- Ekleme --------------- ya iş yokta annem bayılıyor cıkarmaya hayranım kadına nasıl iş yokken cıkarıyor anlamıyorum Genişletmek için tıkla ... Allah kabul etsin... Tebrikler yeni rütben hayırlı olsun... Tuba_erva' Alıntı: ya iş yokta annem bayılıyor cıkarmaya hayranım kadına nasıl iş yokken cıkarıyor anlamıyorum Genişletmek için tıkla ...
Tuba_erva' Alıntı: valla önce namaz kılmam gerek dua etcem sonra kahveye bakarız yüzbası olmusum yenı farkettım hosgeldın bu arada asker --------------- Ekleme --------------- ya iş yokta annem bayılıyor cıkarmaya hayranım kadına nasıl iş yokken cıkarıyor anlamıyorum Genişletmek için tıkla ... Allah kabul etsin... Tebrikler yeni rütben hayırlı olsun... Tuba_erva' Alıntı: ya iş yokta annem bayılıyor cıkarmaya hayranım kadına nasıl iş yokken cıkarıyor anlamıyorum Genişletmek için tıkla ...
Tuba.Erva Üye DiaBLoS™;2434702' Alıntı: Allah kabul etsin .. Hoşbulduk Tuba . Sağolasın .. Görüşmek üzere . Genişletmek için tıkla ... saol =) eksık olma --------------- Ekleme --------------- haltie' Alıntı: oo tebrikler kartal bravo Allak kabul etsin. Genişletmek için tıkla ... tesekkürler kartal saol --------------- Ekleme --------------- RUMMAN' Alıntı: Allah kabul etsin... Tebrikler yeni rütben hayırlı olsun... Genişletmek için tıkla ... saol ..annem işte --------------- Ekleme --------------- ya msnde sorun yasıyomusunuz 1 saattır hata verırmı :/
DiaBLoS™;2434702' Alıntı: Allah kabul etsin .. Hoşbulduk Tuba . Sağolasın .. Görüşmek üzere . Genişletmek için tıkla ... saol =) eksık olma --------------- Ekleme --------------- haltie' Alıntı: oo tebrikler kartal bravo Allak kabul etsin. Genişletmek için tıkla ... tesekkürler kartal saol --------------- Ekleme --------------- RUMMAN' Alıntı: Allah kabul etsin... Tebrikler yeni rütben hayırlı olsun... Genişletmek için tıkla ... saol ..annem işte --------------- Ekleme --------------- ya msnde sorun yasıyomusunuz 1 saattır hata verırmı :/