Xwidget 1.0.71 [Ahmet_Türkçe]

Uygulamayı mega uygulaması olmadan mega downloader uygulaması ile indirdim şimdi deneyeceğim

Tepkiler: baskahmet
yok abi widget indir diyosun atıyo seni ana sayfaya..arkadaşların dediği doğru..neden böyle bir sorun oluyo bizde bilmem

Diğer arkadaşlarda böyle bi sorun kalmadı

evet hocam ilk mesajınızdaki megaupload tan yükledim düzeldi...konuyu okurken altlara inmiştim ve dosya.tr li linten yuklemiştim o sıkıntı çıkarttı..şimdi sizin mesajı gorunce ve 3üncü sayfayı okuyunca megaupload linkli olanı kurdum sıkıntısız çalıştı..Allah razı olsun hocam

Konu Sahibi
dostum: )

ERS2007

Üye
Bu uygulamanın bir tek widget kısmındaki sıcaklık değeri konum tarih saat bunlar türkçeleşsin gerisi türkçeleşmesede olur.bir arkadaş forumda classes.dex dosyasını mt manager programıyla türkçeleştirip kullandığını yazmış.Ne hikmetse paylaşmamış bende o dosyayla mt manager ile uğraştım imzalamayıda mt manager ile yaptım tüm çalışma çöp oldu.Uygulama yüklenmedi türkçeleştirmede belki karakter sorunu olur dedim ve tekrar çevirdim sonuç aynı yüklenemiyor.Olsa buradan paylaşacaktım.Bu çeviri işinde tecrübeli arkadaşlardan ricam widget hava durumu tarih saatin türkçeleşsin çevirisini yaparlarsa sevinirim.
Konu hortladı ama xwidget içindeki classes.dex dosyasına yoğunlaşın widgettaki tarih saat gün ay bilgileri orada sadece bu kısmındaki türkçeleştirebilseniz yeterli olur aslında
Bu uygulamanın bir tek widget kısmındaki sıcaklık değeri konum tarih saat bunlar türkçeleşsin gerisi türkçeleşmesede olur.bir arkadaş forumda classes.dex dosyasını mt manager programıyla türkçeleştirip kullandığını yazmış.Ne hikmetse paylaşmamış bende o dosyayla mt manager ile uğraştım imzalamayıda mt manager ile yaptım tüm çalışma çöp oldu.Uygulama yüklenmedi türkçeleştirmede belki karakter sorunu olur dedim ve tekrar çevirdim sonuç aynı yüklenemiyor.Olsa buradan paylaşacaktım.Bu çeviri işinde tecrübeli arkadaşlardan ricam widget hava durumu tarih saatin türkçe çevirisini yaparlarsa sevinirim.
Xda gibi geiştirici sitelerinde birebir galaxy s6 widgetları yapılmış ve çok orjinal duruyorlar.Tek eksiği widgetların türkçe olmayışı belirttiğim gibi gün ay yer hava durumu Türkçe olsa bundan iyi widget yok.Konu biraz eski ama güncellemek gerekli biraz katkım olsun istedim LG G4 ve S6 Widget'ları bu linklerde isteyen bakabilir.

Sırf bu widgatlar için Türkçe çalışması iyi olur.Bu işi yapacağınıza inanıyorum.Çeviri işinde Maxicep hep ilkleri başarmıştır.Bunu yapacak arkadaşların olduğuna inayorum.Yazıma destek yorumlarınızı Maxicep üyelerinden rica ediyorum.Herkese iyi forumlar.

Son düzenleme:

ERS2007

Üye
Konuya ilave olarak alternatif widget uygulaması Zooper s6 temalı widgetlar

İndir/Download:

LG G4 Motorola vb.birçok widget tek pakette ve gayet kaliteliler.Hava durumu bildirimlerini kendim Türkçeleştirdim.Güzel oldu önce zooper programını telefona yükleyin sonra widget paketlerini yükleyin widget ekranından 4x1 i kullanırsanız htc hava durumu widgetını ekrana atayabilirsiniz.Yorumlarınızı bekliyorum

Son düzenleme:
    Konu Sahibi
Çevirme işleri felan çöp oldu artık hocam bıraktım baya önce

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hunter44

Üye
Teşekkürler arkadaşlar,ellerinize sağlık..

ERS2007

Üye
Sağlık olsun Ahmet kardeşim ama alternatif olarak zoopet widgetta gayet iyi işini görüyor ufak tefek eksiklikleri olsada s6 widget dahil widgetları çok kaliteli ve xwidget'ınkilerden daha kaliteliler.Denemeyen varsa denemenizi tavsiye ederim.

Konu Sahibi
Teşekkürler hocam denerim

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi