Atacan-
Üye
Linki duzelttim dostumHocam herbiri için çok teşekkürler çok başarılı bir anlatım olmuş...
XQuickSettingsToogles 1.0 apk [xposed toogle mod] kullanım anlatım
Bu başlık linlki açılmıyor bilgin olsun...
Birde benim kullandığım bir modül daha var ismi unicon orjinal android iconlarını launcher ve tema yüklemeden iconlarını değiştirmeye yarıyor..Çok aramıştım stock romlarda icon değiştirmeyi başka arkadaşlarada yardımcı olabilir..İnceleyin isterseniz hocam.. Yanlız modül olarak xposed indirici ile gözükmüyor googdan indirip xposed ile aktif etmek gerekiyor...İsterseniz unicon uygulamasını paylaşabilirim eklenti olarak.Dosyayı ekledim hocam.
Aynen hocam bende aynı şekilde artı olarak el feneri ve ayarlar kısmı+rehber +browser kısımlarının arka plan resmini değiştirmek için kullanıyorum..
Ha birde bildirimlerseki wlan veri iconlarının sembol renklerinin değişimi için
Ben teşekkür ederim Hocam.
Xbatterythmer uygulamasıyla icon değiştirip saati ortalayınca batarya iconu stock icon oluyor.Bunum çözümü varmı ?
Birde saat telefon ilk açılınca saat kalın oluyor sonra inceliyor bunu sabit kalın yapmanın yolu varmı ?
Saat icin xiumod modulunden saati bold secersen kalin kaliyor dostum
Hocam açılıştı kalın oluyor sonra inceliyor, birşeyler çakışıyor ama çözemedim.
Ses açma tuşuna basılı tutunca flash yakıyor fener yani..Bu torch modulunu yukleyince islevi ne oluyor
Ses açma tuşuna basılı tutunca flash yakıyor fener yani..
Tuşlar kilitli iken çalışıyor.
Bana göre gerekli hocam.Hmm gereksizmis bende bildirim paneline ekliyor diye dusunmustum
Bende power toogle ile panele ekledim feneri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?