Xposed / Modüller Xposed Installer v2.7 experimental1 Mod V3

Konu Sahibi
Xposed Installer v2.7 experimental1 Mod V3

Xposed framework android cihazlarınızı özelleştirmenin en kolay yoludur.Geliştiricilerin xposed framework için hazırladıkları modülleri indirip kullanarak android cihazınız üzerinde birçok değişiklik yapabilirsiniz.Tabii ki de bunları yapabilmeniz için cihazınızın root edilmiş olması gerekiyor.

Sistemdeki framework apk ye modifiye mantığı ile çalışır Kulllanmaya başlayınca nasıl çalıştığını az buçuk anlayacaksınızdır

Her kötü ihtimale yönelik sistem yedeğinizi almanızı öneririm

Şimdi bize gerekenler Root yetkisi ve Xposed yukleyici.

Xposed Framework ile neler yapabiliriz:
*Saat,tarih,batarya ikonlarını ve konumlarını değiştirebilirsiniz
*Güç menüsüne ekran videosu seçeneği
*Navibar statusbar renk ve ikon degisiklikleri
*Kilit ekrani ayarlarinin degisimi
*Her uygulamaya ayrı çözünürlük verebilirsiniz
*Uygulamaların izinlerini ayarlayabilirsiniz
*Her uygulama için ayrı dil ayarlayabilirsiniz
*Launcher düzenini değiştirebilirsiniz
*Arama sırasında görüşmeleri kayıt yapabilirsiniz
*Can sıkıcı bildirimleri (pil doldu vs) kapatabilirsiniz
*Ve yüzlerce özellik

Değişiklikler :
- Install modules in background ("silent" installing, no install UI)
- Auto update modules (yeah!)

Ekli dosyalar

Reşwan

Emekli Yönetici
Teşekkürler

Tepkiler: Bahadir_fb
Teşekkürler bizim cihazlara uyumlu olmuşmu acaba

rawkid

Üye
Kesinlikle yüklemeniz gereken iki modul yaziyim

Gravitybox: Neredeyse butun ozellestirmeleri bu modulun icine tikistirmislar tek tek anlatmiyim turkce destegi var kurcalayarak kesfedebilirsiniz

2 xStana: durum ve gezinme cubugunu degistirebilirsiniz. Cok sayida tema icinde var. Ancak bazilari pro versiyon istiyor. Fiyati yaklasik 4tl idi sanirim. Freedom ile belese getirebilirsiniz

kaldırmak istersek kaldırabilirmiyiz mümkün mü

aycan54

Üye
Teşekkürler.

Arkadaşlar ben bu uygulamayı çok yüklemek istiyorum ama tam kurarken ekranda çıkan uyarı beni endişelendirdi sizden bilgi almak istiyorumda uyarıda telefon kapanım birdaha açılmama ihtimali var diyor ve birşeyler daha yazıyor onları bilmiyorsanız yüklemeyin fln ama telefonumu çok düzenlemek istiyorum fakat dedigim gibi korkuyorum bir yandan ?

rawkid

Üye
Şu ana kadar framework guncelleyerek cihazini soft brick yapan birine rastlamadim. Telefon modelinizi goremiyorum mobilden ancak dandirik adi duyulmamis bir telefon yoksa elinizde rahatlikla yapabilirsiniz.

Konu Sahibi

Büyük ihtimal bırsey olmaz ama garantisi yok tabıkı risk almalısın

Casper VIA v8c benim tek takıldıgım yer programın bana bazı şeyleri blmiyorsanız yüklemeyin demesi

SHS

Üye
teşekkürler

Konu Sahibi
İşte stock rom fln nasıl yapılcak hiç haberim yok ama birazdan yüklicem programı hadi bakalım inş sorun çıkmaz
bahadir kardeş bana nasıl kurulacagını bi anlatırmısın

İlk sayfada yazılanları oku anlatmadığın yer varsa yardımcı olayım

ohhh oldu kardeş Bian öyle korktumki casper via yazısında uzun süre kaldı korktum ama bianda açıldı içim rahatladı
Teşşekkür ederim