Bahadir_fb
Üye
-
Konu Sahibi
-
Teşekkürler bizim cihazlara uyumlu olmuşmu acaba
kaldırmak istersek kaldırabilirmiyiz mümkün mü
Şu ana kadar framework guncelleyerek cihazini soft brick yapan birine rastlamadim. Telefon modelinizi goremiyorum mobilden ancak dandirik adi duyulmamis bir telefon yoksa elinizde rahatlikla yapabilirsiniz.Arkadaşlar ben bu uygulamayı çok yüklemek istiyorum ama tam kurarken ekranda çıkan uyarı beni endişelendirdi sizden bilgi almak istiyorumda uyarıda telefon kapanım birdaha açılmama ihtimali var diyor ve birşeyler daha yazıyor onları bilmiyorsanız yüklemeyin fln ama telefonumu çok düzenlemek istiyorum fakat dedigim gibi korkuyorum bir yandan ?
Arkadaşlar ben bu uygulamayı çok yüklemek istiyorum ama tam kurarken ekranda çıkan uyarı beni endişelendirdi sizden bilgi almak istiyorumda uyarıda telefon kapanım birdaha açılmama ihtimali var diyor ve birşeyler daha yazıyor onları bilmiyorsanız yüklemeyin fln ama telefonumu çok düzenlemek istiyorum fakat dedigim gibi korkuyorum bir yandan ?
Casper VIA v8c benim tek takıldıgım yer programın bana bazı şeyleri blmiyorsanız yüklemeyin demesi
İşte stock rom fln nasıl yapılcak hiç haberim yok ama birazdan yüklicem programı hadi bakalım inş sorun çıkmazBi şey olmaz en fazla. Stock rom yuklersın
İşte stock rom fln nasıl yapılcak hiç haberim yok ama birazdan yüklicem programı hadi bakalım inş sorun çıkmaz
bahadir kardeş bana nasıl kurulacagını bi anlatırmısın
ohhh oldu kardeş Bian öyle korktumki casper via yazısında uzun süre kaldı korktum ama bianda açıldı içim rahatladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?