Anil-D Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: : Genişletmek için tıkla ... uygulama ve oyunları nasıl hafıza kartına direk yüklerim link2sd ve glto sd işe yaramıyor bende yardım edermisin
~N.A.W.Y~' Alıntı: : Genişletmek için tıkla ... uygulama ve oyunları nasıl hafıza kartına direk yüklerim link2sd ve glto sd işe yaramıyor bende yardım edermisin
PriZm Üye AnıL-D' Alıntı: uygulama ve oyunları nasıl hafıza kartına direk yüklerim link2sd ve glto sd işe yaramıyor bende yardım edermisin Genişletmek için tıkla ... Foldermount ile oyun datalarını hafıza kartına atabilirsin.
AnıL-D' Alıntı: uygulama ve oyunları nasıl hafıza kartına direk yüklerim link2sd ve glto sd işe yaramıyor bende yardım edermisin Genişletmek için tıkla ... Foldermount ile oyun datalarını hafıza kartına atabilirsin.
Anil-D Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Foldermount ile oyun datalarını hafıza kartına atabilirsin. Genişletmek için tıkla ... ~N.A.W.Y~' Alıntı: Foldermount ile oyun datalarını hafıza kartına atabilirsin. Genişletmek için tıkla ... tnn deneyecegım oda olmassa şansıma küsecegim
~N.A.W.Y~' Alıntı: Foldermount ile oyun datalarını hafıza kartına atabilirsin. Genişletmek için tıkla ... ~N.A.W.Y~' Alıntı: Foldermount ile oyun datalarını hafıza kartına atabilirsin. Genişletmek için tıkla ... tnn deneyecegım oda olmassa şansıma küsecegim
IchigoKurosaki Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Foldermount ile oyun datalarını hafıza kartına atabilirsin. Genişletmek için tıkla ... Hafiza kartina atinca oyunda sorun cikiyor biri sd kartin class indan bahsetmisti onla alakali mi?
~N.A.W.Y~' Alıntı: Foldermount ile oyun datalarını hafıza kartına atabilirsin. Genişletmek için tıkla ... Hafiza kartina atinca oyunda sorun cikiyor biri sd kartin class indan bahsetmisti onla alakali mi?
PriZm Üye IchigoKurosaki' Alıntı: Hafiza kartina atinca oyunda sorun cikiyor biri sd kartin class indan bahsetmisti onla alakali mi? Genişletmek için tıkla ... Oyunların yüklenme ve açılma süresi artabilir haricinde bir sorun olacağını sanmıyorum.
IchigoKurosaki' Alıntı: Hafiza kartina atinca oyunda sorun cikiyor biri sd kartin class indan bahsetmisti onla alakali mi? Genişletmek için tıkla ... Oyunların yüklenme ve açılma süresi artabilir haricinde bir sorun olacağını sanmıyorum.
LimePie Üye Konu Sahibi arkadaşlar bu seferde attığım yamalar aktif olmuyor işaretliyorum yamayı yeniden başlatıyorum ama olmuyor yardım edin
arkadaşlar bu seferde attığım yamalar aktif olmuyor işaretliyorum yamayı yeniden başlatıyorum ama olmuyor yardım edin