inan-serhat Üye ya bende 5800 var hafıza kart şifremi kırcamda explorer e ihtiyacım var indiriyorum yükleme hatası veriyor
ya bende 5800 var hafıza kart şifremi kırcamda explorer e ihtiyacım var indiriyorum yükleme hatası veriyor
Amaru Shady Üye inan-serhat' Alıntı: ya bende 5800 var hafıza kart şifremi kırcamda explorer e ihtiyacım var indiriyorum yükleme hatası veriyor Genişletmek için tıkla ... buradaki xplore işine yaramaz. s60v5 için olanı indireceksin.
inan-serhat' Alıntı: ya bende 5800 var hafıza kart şifremi kırcamda explorer e ihtiyacım var indiriyorum yükleme hatası veriyor Genişletmek için tıkla ... buradaki xplore işine yaramaz. s60v5 için olanı indireceksin.
datasoft__63 Üye ya insallah bu görsel sürümün symbian için olanıda çıkar çok güzel görünüm ve efekt var
place3461 Üye symbian kullanıcısıyken bir anda android'e geçince ilk aradığım şey...bir telefonda dosyaları duzenleyemiyorsam o telefon telefon değildir! tskler paylaşım için
symbian kullanıcısıyken bir anda android'e geçince ilk aradığım şey...bir telefonda dosyaları duzenleyemiyorsam o telefon telefon değildir! tskler paylaşım için
KayraBey Üye Markette ücretsiz olarak dağıtılıyor zaten. Versiyon 2.70... Oradan indirin... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Markette ücretsiz olarak dağıtılıyor zaten. Versiyon 2.70... Oradan indirin... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız