HighCore Üye hacksiz imzasız hatta bugün yazılım attırdım telefona sorunsuz tıkır tıkır çalışıyor teşekkürler mesut aktaş ın sorusunuda karşılamış oldum heralde
hacksiz imzasız hatta bugün yazılım attırdım telefona sorunsuz tıkır tıkır çalışıyor teşekkürler mesut aktaş ın sorusunuda karşılamış oldum heralde
yaren_dede Üye Konu Sahibi Espanyolms' Alıntı: hacksiz imzasız hatta bugün yazılım attırdım telefona sorunsuz tıkır tıkır çalışıyor teşekkürler mesut aktaş ın sorusunuda karşılamış oldum heralde Genişletmek için tıkla ... yorum için teşekkürler
Espanyolms' Alıntı: hacksiz imzasız hatta bugün yazılım attırdım telefona sorunsuz tıkır tıkır çalışıyor teşekkürler mesut aktaş ın sorusunuda karşılamış oldum heralde Genişletmek için tıkla ... yorum için teşekkürler
asigsasi Üye telefon çöktü dostum 3gün önce format attım ve bunu yükledim teşekkürler süresi ne zamana kadar
Mc_SaRı Üye Telefonum Hacksız sertifika falan fistan sorunu çıkmadan sürüm 1.57 ydi 1.58 ile değiştirdim bitti. =)
Telefonum Hacksız sertifika falan fistan sorunu çıkmadan sürüm 1.57 ydi 1.58 ile değiştirdim bitti. =)
asigsasi Üye kayahan14' Alıntı: Büyük ihtimal 30 yıldır ki o zamana symbian kalırsa ne yaptın çöktü yine Genişletmek için tıkla ... rss beyaz font için refresh dosyası attım ve telefon nakovt
kayahan14' Alıntı: Büyük ihtimal 30 yıldır ki o zamana symbian kalırsa ne yaptın çöktü yine Genişletmek için tıkla ... rss beyaz font için refresh dosyası attım ve telefon nakovt
yaren_dede Üye Konu Sahibi asigsasi' Alıntı: telefon çöktü dostum 3gün önce format attım ve bunu yükledim teşekkürler süresi ne zamana kadar Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun dostum 2033 e kadar iyimi
asigsasi' Alıntı: telefon çöktü dostum 3gün önce format attım ve bunu yükledim teşekkürler süresi ne zamana kadar Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun dostum 2033 e kadar iyimi
asigsasi Üye yaren_dede' Alıntı: geçmiş olsun dostum 2033 e kadar iyimi Genişletmek için tıkla ... teşekkürler dostum
yaren_dede' Alıntı: geçmiş olsun dostum 2033 e kadar iyimi Genişletmek için tıkla ... teşekkürler dostum
Kayahan14 Üye asigsasi' Alıntı: rss beyaz font için refresh dosyası attım ve telefon nakovt Genişletmek için tıkla ... ama güzel çökertmişin bende arama widget mini yüklerken nakavt olmuştu
asigsasi' Alıntı: rss beyaz font için refresh dosyası attım ve telefon nakovt Genişletmek için tıkla ... ama güzel çökertmişin bende arama widget mini yüklerken nakavt olmuştu
asigsasi Üye kayahan14' Alıntı: ama güzel çökertmişin bende arama widget mini yüklerken nakavt olmuştu Genişletmek için tıkla ... ayda bir çökertiyorum telefonu bağımlılık yaptı
kayahan14' Alıntı: ama güzel çökertmişin bende arama widget mini yüklerken nakavt olmuştu Genişletmek için tıkla ... ayda bir çökertiyorum telefonu bağımlılık yaptı
yaren_dede Üye Konu Sahibi keys1903' Alıntı: signed olması ıyı denedım oke tesekkur Genişletmek için tıkla ... dostum
yesilyol22 Üye Selamun Aleyküm arkadaşlar telefonun menüsünde boş bir klasör var ve üzerine basılı tutup sil dediğimde silmiyor x-plore nasıl silebilirim yardımcı olursanız sevinirim.
Selamun Aleyküm arkadaşlar telefonun menüsünde boş bir klasör var ve üzerine basılı tutup sil dediğimde silmiyor x-plore nasıl silebilirim yardımcı olursanız sevinirim.