Xperia Z2 Güncelleme Gelmedi

@Buğra cm 12 nasıl performansı pili gördük hatalar varmı ?
@Buğra cm 12 nasıl performansı pili gördük hatalar varmı ?

Buğra

Admin
Ben z2 kullanmiyorum sadece xda takip ediyorum
Herkes memnun Performance governor ile 49K antutu sonucu almışlar

Stock romdan daha çok almış pil performansı bilemiyorum bi iş var gibi normalde cyanogenin şarjı az gitmiyor muydu

Invoke

Üye
Gitmiyordu. Nasıl gidiyorsa öyle gider.

Tepkiler: byAndroid
Donanımla alakası yok o işlerin. Üzerine yeni cihaz çıktıkça önceki model geri planda kalır.
O da doğru bakalım Z4 nasıl olacak 2 model çıkacak diyorlar amerika ve avrupa modelleri amerika modelinde 4GB ram 2k ekran varmış ama avrupa modelinde 3GB ram Fullhd ekran varmış galiba

0MG90

Üye
Sanmıyorum Sony öyle şeyler yapmaz.

Buğra

Admin
Z3 varken Sony z1 değil
Bu serinin atası Z ye bile lolipop verecekse bence gayet iyi destek konusunda

Tepkiler: key43

0MG90

Üye
Ayrıca Z4 için öyle şey yapsa bile kendi ülkesine yapar Amerika'ya yapmaz.

Invoke

Üye
3GB Ram FullHD, Z3 ile aynı kapıya çıkar yani saçmalık.

Tabi böyle bişey yaparsa baya bi kullanıcısını kaybeder genede bilmiyorum bir kaç yerde okudum sadece inşallah yapmaz

Invoke

Üye
Ve tüm şirketlerin artık bir şeyler geliştirmesi gerek sürekli rami bir arttır, çözünürlüğü yükselt ve yeni çip set nereye kadar. =P

0MG90

Üye
Ve tüm şirketlerin artık bir şeyler geliştirmesi gerek sürekli rami bir arttır, çözünürlüğü yükselt ve yeni çip set nereye kadar. =P
Huawei başkanının dediği gibi tamamen gereksiz ve pazarlama amaçlı yenilik gibi gözüküyor. Ayrıca batarya düşmanı. (ekran çözünürlüğünü diyorum )

Z3 varken Sony z1 değil
Bu serinin atası Z ye bile lolipop verecekse bence gayet iyi destek konusunda
Bence destek vermesi normal s4 ve htc One da ayni zamanda tarihte çıktı sayılır 2 ay var aralarında ve hepsinde lolipop alacak hatta s4 en önce aldı

Tepkiler: key43

0MG90

Üye
Bence destek vermesi normal s4 ve htc One da ayni zamanda tarihte çıktı sayılır 2 ay var aralarında ve hepsinde lolipop alacak hatta s4 en önce aldı
Alabilir. Bu cihazlar 6 ayda bir çıktı sonuçta ve ara modellerde var. Bkz: Z, Z ultra, Z tablet, Z1, Z1 compact, Z2, Z3, Z3 compact, Z3 tablet compact

Kimse demedi onlara o kadar model çıkarın diye yani demek istediğim güncelleme şeyini abartmayın emsal cihazlar da alıyor güncellemeyi sony nin z serisi sanki ilk telefonu 4 yıl önce cikmista hala güncelleme veriyor gibi oluyor oysaki s4 ve one m7 yle ayni tarihte çıktı

Arkadaşlar ya cynogenmod 12 hakkında ne düşünüyorsunuz? Hiç başka bir rom (rom deniyor herhalde) kurmadım ama sony'nin arayüzü bana göre çok ama çok resmi. pek fazla sevdiğim söylenemez. Cynogen grubu da çok daha iyi sistemler üretiyor diye duydum. Acaba erken mi davranmış olurum cynogen için. Bir de sony'nin arayüzünü yeni arayüzünü merak ediyorum falan filan. Küçük bir soru cynogen kuran var mı aranızda. Selamlar hoş forumlar

Tepkiler: byAndroid

0MG90

Üye
Anti Sony ci falan mısın arkadaşım?

Alakası yok arkadaşım daha önceden bende savunuyordum helal falan diyordum sony ye z ye bike güncelleme veriyor diyordum bi araştırayım dedim baktım emsal cihazlarda güncelleme alıyor kendim de şaşırdım doğru olanları söylüyorum

Invoke

Üye

CM12 için erken bence. Theme engine beta sürümünde zaten.