Xperia Z2 Güncelleme Gelmedi

Valla galaxy s kullanırdım yakın zamanda değiştim cihazı öyle böyle destek yoktu hala 4.4 romlari çıkıyor ama 5.0 gelmedi üzüldüm cidden

0MG90

Üye
Bende Vodafone Avustralya Z3 ve Z2 için Lolipop denemelerine başladı diye okumuştum

İnşallah biran evvel gelir 5.0 güncellemesi sony neden bu kadar geç verecekki güncellemeyi acaba ?

Tepkiler: cici60

Buğra

Admin
Xperia z4 tanıtılacak belki z4 ile yeni bir arayüz gelebilir o arayüz lolipop ile diğer telefonlara verilebilir bu yüzden gecikmiş olabilir

Tabiki benim dusuncem bu yönde

Tepkiler: cici60

Invoke

Üye
Xperia z4 tanıtılacak belki z4 ile yeni bir arayüz gelebilir o arayüz lolipop ile diğer telefonlara verilebilir bu yüzden gecikmiş olabilir

İyimser düşünceler. O zaman Z4'ün farkını azaltmış olurlar. Önce Z4 gelir, üstüne zaman geçer sonra güncellerler öncekileri, bence.

Tepkiler: B.A.R.O.N
Geçmeseydin daha iyiymiş
Yok canım geçtim daha iyi daha doğrusu babamdan kaldı uçağa binmiş gibi oldum 1gb ramin faydasını çok görüyorum tabi oyun ve internet performansı süper galaxy s e göre. S çok kasıyordu be geçti onun modası 512 mb ram az yetmiyor androide

Z4 ertelendi sony artık yılda bir amiral cikaracakmis.

Z4 ertelenmedi çıkacak hatta s810 la gelecekmiş

Ertelendi hocam haberlere bakın isterseniz ben zaten s810 la çıkmayacak demedim. Ama cihaz ertelendi işte yılda bir amiral gemi en iyisi

Invoke

Üye
Öyle olursa yandık ki ne yandık

Yine lollipop gelir sonra 5.1 de falan alırsınız değişikliği demek istedim.

512mb Xperia Ray hala akıyor, tabi oyun oynamıyoruz ama gayet akıcı normal bir telefonmuş gibi kullanırsan. S'de akar.
Kim dedi Z4 ertelendi diye?
Ertelendi hocam haberlere bakın isterseniz ben zaten s810 la çıkmayacak demedim. Ama cihaz ertelendi işte yılda bir amiral gemi en iyisi

Z4'den sonra yılda bir diye biliyordum.

Anladım
İyiymiş alırız bi dal bu sefer bir fark olacaksa.
İnşallah şöyle 4GB ramle gelirse süper olur

Cihaz akıyor da internette gezilmiyor yani 3 sekme aç cihaz kasmaya başlıyor hele internette bişey yaparken ayni zamanda müzik dinlemek büyük beceri istiyor kasıyor cihaz oyun için berbat zaten
Xperiablogun haberine göre ki doğrudur bu haber eylülde tanıtılacak diyorlar. z4 mwc 2015 de ertelenmiş tanitilmicakmis

Invoke

Üye
İyiymiş alırız bi dal bu sefer bir fark olacaksa.

S810 ile gelmez dedim çok kez de kesinleşmiş gibi S810 ile geleceği.

Bizim 512mb da müzik dinlerken internette gezmek büyük bir iş değil.