teknolojibaronu
Üye
Amerikan modeli almış olman lazım. Ayrıca S3 dışında nexustan fazla olan yok.?Romda Samsung tek geçerim
Bende Vodafone Avustralya Z3 ve Z2 için Lolipop denemelerine başladı diye okumuştumCES 2015'de söylemişti Sony, "5.0 Z3'e Şubatta dağıtılmaya başlanacak." diye. Aynı hafta bilemediniz sonraki haftada Z2 alır. Net bir tarih olmaz.
Kanadalı operatorde sitesinde Z3 için Mart, Z1 için Nisan yazmış.
İnşallah biran evvel gelir 5.0 güncellemesi sony neden bu kadar geç verecekki güncellemeyi acaba ?
Belki içine sürpriz yumurta koyuyordur.
Xperia z4 tanıtılacak belki z4 ile yeni bir arayüz gelebilir o arayüz lolipop ile diğer telefonlara verilebilir bu yüzden gecikmiş olabilir
Tabiki benim dusuncem bu yönde
Öyle olursa yandık ki ne yandıkİyimser düşünceler.O zaman Z4'ün farkını azaltmış olurlar. Önce Z4 gelir, üstüne zaman geçer sonra güncellerler öncekileri, bence.
Yok canım geçtim daha iyi daha doğrusu babamdan kaldı uçağa binmiş gibi oldum 1gb ramin faydasını çok görüyorum tabi oyun ve internet performansı süper galaxy s e göre. S çok kasıyordu be geçti onun modası 512 mb ram az yetmiyor androideGeçmeseydin daha iyiymiş
Z4 ertelendi sony artık yılda bir amiral cikaracakmis.Xperia z4 tanıtılacak belki z4 ile yeni bir arayüz gelebilir o arayüz lolipop ile diğer telefonlara verilebilir bu yüzden gecikmiş olabilir
Tabiki benim dusuncem bu yönde
İyiymiş alırız bi dal bu sefer bir fark olacaksa.Z4 ertelenmedi çıkacak hatta s810 la gelecekmiş
Öyle olursa yandık ki ne yandık
Yok canım geçtim daha iyi daha doğrusu babamdan kaldı uçağa binmiş gibi oldum 1gb ramin faydasını çok görüyorum tabi oyun ve internet performansı süper galaxy s e göre. S çok kasıyordu be geçti onun modası 512 mb ram az yetmiyor androide
Z4 ertelendi sony artık yılda bir amiral cikaracakmis.
Ertelendi hocam haberlere bakın isterseniz ben zaten s810 la çıkmayacak demedim. Ama cihaz ertelendi işte yılda bir amiral gemi en iyisi
AnladımYine lollipop gelir sonra 5.1 de falan alırsınız değişikliği demek istedim.
512mb Xperia Ray hala akıyor, tabi oyun oynamıyoruz ama gayet akıcı normal bir telefonmuş gibi kullanırsan. S'de akar.
Kim dedi Z4 ertelendi diye?
Z4'den sonra yılda bir diye biliyordum.
İnşallah şöyle 4GB ramle gelirse süper olurİyiymiş alırız bi dal bu sefer bir fark olacaksa.
İyiymiş alırız bi dal bu sefer bir fark olacaksa.
Cihaz akıyor da internette gezilmiyor yani 3 sekme aç cihaz kasmaya başlıyor hele internette bişey yaparken ayni zamanda müzik dinlemek büyük beceri istiyor kasıyor cihaz oyun için berbat zaten
Xperiablogun haberine göre ki doğrudur bu haber eylülde tanıtılacak diyorlar. z4 mwc 2015 de ertelenmiş tanitilmicakmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?