İhtiyar007
Üye
25pp ne güne duruyorOyun veya uygulamalar kullanmak istiyorsan z1. Hem android, hemde şarj süresi çok. Yok eğer oyun oynamıyorsan veya uygulamalar kullanmıyorsan 5s derim.
Neden android? Çünkü hem oyunları, uygulamaları ücretsiz. Playstorde ücretlilerde var ama ücretsiz olarak indire biliyorsun. İphone de ücretsiz olarak indire bilmiyorsun malesef. Hemde çok şarj gediyor.
Ben kullanıyorum ama çok uygulama virüslü. Onun için android derim. Z125pp ne güne duruyor
Oyun veya uygulamalar kullanmak istiyorsan z1. Hem android, hemde şarj süresi çok. Yok eğer oyun oynamıyorsan veya uygulamalar kullanmıyorsan 5s derim.
Neden android? Çünkü hem oyunları, uygulamaları ücretsiz. Playstorde ücretlilerde var ama ücretsiz olarak indire biliyorsun. İphone de ücretsiz olarak indire bilmiyorsun malesef. Hemde çok şarj gediyor.
Oyun veya uygulamalar kullanmak istiyorsan z1. Hem android, hemde şarj süresi çok. Yok eğer oyun oynamıyorsan veya uygulamalar kullanmıyorsan 5s derim.
Bence bilmediğin konularda yorum yapma. 25pp sayesinde iOS işletim sistemli telefonlara oyun yükleyebiliypruz. Hem de AppStore gibi uygulamalar eklediği gün 25pp'ye yükleniyor. Ben 5S öneririm.Oyun veya uygulamalar kullanmak istiyorsan z1. Hem android, hemde şarj süresi çok. Yok eğer oyun oynamıyorsan veya uygulamalar kullanmıyorsan 5s derim.
25pp virüslü neden kullanıyorsunuz anlayamıyorum.Bence bilmediğin konularda yorum yapma. 25pp sayesinde iOS işletim sistemli telefonlara oyun yükleyebiliypruz. Hem de AppStore gibi uygulamalar eklediği gün 25pp'ye yükleniyor. Ben 5S öneririm.
Hayır virüslü falan değil.25pp virüslü neden kullanıyorsunuz anlayamıyorum.
25pp virüslü neden kullanıyorsunuz anlayamıyorum.
Hepsi değil ama var.Hayır virüslü falan değil.
virüslü değil hangi uygulamada virüs buldun senHepsi değil ama var.
virüslü değil hangi uygulamada virüs buldun sen
bilmiyormusun iosun bir özelliğide içinde virüsleri etkisiz hale getirmek bunu,
mesut çevik açıkladı
yani virüsler devre dışı kalıyor falan dediİçindeki virüsleri etkisiz hale getirmek?
yani virüsler devre dışı kalıyor falan dedi
kapalı sistem dedi .
herhangi bi zarar görmez dedi
neyse kullanakmı tongbu 25pp onu de senKolay kolay virüs girmez demek istemiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?