oguzhangul32
Üye
-
Konu Sahibi
-
babama 1400 tlye buldum dedim öyle kabul etti şimdi 1600 desem kabul edeceğini sanmıyorum akakçe.com daki siteler güvenilirmidir acabaBende internette çok ucuz fiyatlara gördüm ama güvenip alamadım.fiyatı düşük olanların çoğunun distribütör garantisi yok.ithalatçı firma garantili.onlarada güven olmuyor.en son gittim 1580 tl ye bimeksten aldım .
sizinde xperia z niz varmış internette ısınıyor şarjı gitmiyor vs vs bir sürü şeyler dolanıyor doğruluk payı nedir hocameurosia garantili ise korkma hemen al.
gönlüm biraz s4e kaydı sarj benim için çok önemlievet ısınma var şarz az gidiyor ama seri telefon ve su geçirmiyor.
Kardeşim nereden alınır bilmiyorum ama ben Xperia Z tavsiye etmiyorum.
Hayırlı olsun bu arada fen lisen, sana bir öğrenci olarak bir iki tavsiye de bulunayım yanlış anlamazsan: Asıl olay YGS-LYSde başlıyor, fen lisesi sadece ilk adımındı kendini fazla kaptırma böyle şeylere hayatını yaşa tabi ama unutma yani aklında olsun.
Telefon olarak da Xperia Z ekranında renkler biraz soluk, sony bunu yeni honamisi ve zultrasında giderdi. Ve Xperia Zde donanım 1080p ekrana göre düşük. S4de güzel bir cihaz şarj açısından farklı olmaz S4'ün performansı daha iyi olur ve ekranı. Ama Z'nin tasarımının daha hoş olduğunu düşünüyorum, S4'e göre ve sağlam telefon
Akıllı telefonlarda şarj ortalama 1gün gider, ve bu iyidir yani bir günü çıkarıyorsa sorun yok demektir, Zde 1günü çıkarır.
Ekran olayini sanirsam bilmem ne guncellemesiyle cozmusler ama neyseBu arada tebrik ederim kardesim liseyi kazandigin icin. Benim sana tavsiyem telefon isini Eylul'e ertelemen cunku Eylul ayi mobil dunya icin cok onemli bir suru yeni telefon tanitilacak boylece Xperia Z, Htc One, S4 gibi modellerin fiyatlari ucuzlayacaktir. Sen Eylul'u bekle pisman olmazsin. Hayirli olsun
teşekkür ederim önerileriniz içinKardeşim nereden alınır bilmiyorum ama ben Xperia Z tavsiye etmiyorum.
Hayırlı olsun bu arada fen lisen, sana bir öğrenci olarak bir iki tavsiye de bulunayım yanlış anlamazsan: Asıl olay YGS-LYSde başlıyor, fen lisesi sadece ilk adımındı kendini fazla kaptırma böyle şeylere hayatını yaşa tabi ama unutma yani aklında olsun.
Telefon olarak da Xperia Z ekranında renkler biraz soluk, sony bunu yeni honamisi ve zultrasında giderdi. Ve Xperia Zde donanım 1080p ekrana göre düşük. S4de güzel bir cihaz şarj açısından farklı olmaz S4'ün performansı daha iyi olur ve ekranı. Ama Z'nin tasarımının daha hoş olduğunu düşünüyorum, S4'e göre ve sağlam telefon
Akıllı telefonlarda şarj ortalama 1gün gider, ve bu iyidir yani bir günü çıkarıyorsa sorun yok demektir, Zde 1günü çıkarır.
Hacı dur hadi bana diyorsun da çocuk daha yeni geçmiş liseye ahahaha hemen ne ygs lys si o anlar zaten liseye gidince lisenin o kadar da önemli olmadığınıKardeşim nereden alınır bilmiyorum ama ben Xperia Z tavsiye etmiyorum.
Hacı dur hadi bana diyorsun da çocuk daha yeni geçmiş liseye ahahaha hemen ne ygs lys si o anlar zaten liseye gidince lisenin o kadar da önemli olmadığınıbu arada Xperia z de bahsettiğin kadar da değil ekranı. Yanlışın var bence
Note2 aldim
baya bi telefon inceledim yaklaşık 1 2 aydır araştırıyorum lg nin güncelleme sıkıntısı var biraz. öncee s3 alacaktım vazgeçtim nexus 4 e baktım sonra ip4 sonra optimus g note2 derken işte en son xperia z dedim o da biraz sıkıntılıymış note 2 aldımKardeşim hayırlı olsun lisen. Bende seninle yaşıtım. Ve bende okul kazandığım için telefon aldırdım. Aldırdığım telefon optimus g. Xperia Z ile ayı donanıma sahip. yalnız ekranı 720 p. 720p ekran olduğu için donanımı yetiyor. Baa iyi performans veriyor. Z'deki ekran yüzünden Z zorlanabilir. Telefonumun ekranı true hd ips ekran. Ram 2 gb. İşlemci Snapdragon S4 Pro 1.5 Ghz 4 çekirdekli yine Xperia ile aynı. Grafik işlemcisi de Xperia'daki gibi Adreno 320. Kamera 13 mp. hd 1080p video çekim yapabilen kamerası var. Bütün oyunları yükledim. Hiçbir kasma olmadan. Nova 3, Modern Combat 4,Asphalt 8,Real Racing 3,Nfs Most Wanted,Subway Surf,Temple Run serisi oynayabiliyorum. Xperia Z'den se Optimus G almanı öneririm. Ekrab Xperia Z'den birazcık daha küçük. (Xperia 5.0 inch Optimus 4.7 inch) Optimus G'yi incelemeni öneririm.
ben bu günü 1 aydır bekliyordum dayanamadım
Znin ekranı idare ediyor, ama soluk olduğu açık triluminosla ciddi fark var, videoalardan gördüğüm kadarıyla. Ben vatandaş için dedim. Fen lisesi kazanmış mis gibi, ama üni. için bir araç, ünide iş için bir araç. İkinci aracı da düzgün halletmek lazım. Ben lisede hiç çalışmadım bari çocuk ortama dalmasın çalışsın diyorum. Yine hayatına baksın tabi inek olsun demedim
Ama konu biriktirmeden ilerlerse son sene akar
- - - Eklendi - - -
Kardeşim, note2de Z de işini görürdü aslında. Bekliyorum önerilerinizi demişsin ama aynı günün öğleninde almışsın telefonu
Kötü tercih değil, hayırlı olsun diyelim.
Bu arada senin note2 yine abinin s3den daha iyi
baya bi telefon inceledim yaklaşık 1 2 aydır araştırıyorum lg nin güncelleme sıkıntısı var biraz. öncee s3 alacaktım vazgeçtim nexus 4 e baktım sonra ip4 sonra optimus g note2 derken işte en son xperia z dedim o da biraz sıkıntılıymış note 2 aldım
- - - Eklendi - - -
ben bu günü 1 aydır bekliyordum dayanamadımbabam onların garantisi yoktur falan filan dedi sonra gidip türkcellden kamu kampanyasıyla aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?