aleranol
Üye
adreno 225 ahim sahim degil diyorsan youtube teki one s in modern combat 3 ve 808 in modern combat 3 oynanisina bak aaa unutmusum symbianda modern combat 3 yok asphalt 6 ya bak diyecegim ama symbiandaki asphalt 6 da kirpilmis
Evet, Nokia 808 PureView gayet de yüksek puana sahip. iPhone 4S'i de mahvetmiş.
En kötü ihtimalle sadece o konudur.Multemedya olarak da ileride olduğu kanısındayım.Ama bu arada yorumundaki kışkırtıcılığı farketmedim sanma
hangi konuda mahvetmiş? fotoğraf ve videoda mı
hangi konuda mahvetmiş? fotoğraf ve videoda mı
En kötü ihtimalle sadece o konudur.Multemedya olarak da ileride olduğu kanısındayım.Ama bu arada yorumundaki kışkırtıcılığı farketmedim sanma
Pureview üst düzey 4 4lük bir multimedya cihazı, neo v ise orta segment akıllı telefonu.
yani olmayacak bişey belirtilmiş bende bu fanlıktan sıkıldığım için bunu söyledim hünkarım . Kimin ne şekilde ne yaptığını görüyorum çok da zor değil yani . Yani Lumia 900 dese anlayacağım da.. Neyse.
---------- Eklendi @ 20:53:18 ---------- Yazıldı @ 20:52:31 ----------
multimedyada daha iyi ona lafım yok . ama bana gidip de uygulama ve internet açısından 4s den iyi demeAncak iPhone 4S'in multimedya yetenekleri 808 PureView'den iyi değil. Yalnızca performans (artık Nokia Belle de gayet hızlı), internet ve uygulamalarda daha iyi. PureView'in de üstün yönlerinin olduğunu söyleyebilirim, say dersen de sayabilirim.
multimedyada daha iyi ona lafım yok . ama bana gidip de uygulama ve internet açısından 4s den iyi deme
multimedyada daha iyi ona lafım yok . ama bana gidip de uygulama ve internet açısından 4s den iyi deme
Onu zaten kimse diyemez.Saçmalık olur.
Yani "iOS performans , internet ve daha iyi uygulamalarda" demek istemişti.
fazlasıyla olur çünkü net hızı en yavaş sistem symbian şu an
---------- Eklendi @ 21:08:55 ---------- Yazıldı @ 21:08:14 ----------
" Yalnızca performans (artık Nokia Belle de gayet hızlı), internet veuygulamalarda
daha iyi "
Kusura bakma ben bu cümleden kastettiğin anlamı çıkaramadım.
Yani "iOS performans, internet ve daha iyi uygulamalarda" demek istemişti.
Öyle bir iddia'da olan yok zaten Süleyman. Artık herkes oyun, uygulama, performans olarak iphone 4s'in en iyi cihaz olduğunu kabul ediyor. 808 ise artık bu kısımdan ayrılıyor. Tamamen fotoğraf, video, paylaşım ve müzik üzerine bir telefon. Üzerindeki donanım ve özellikler de buna göre koyulmuş. Multimedya bu cihazdan sorulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?