gnc01
Üye
-
Konu Sahibi
-
Pureview üst düzey 4 4lük bir multimedya cihazı, neo v ise orta segment akıllı telefonu.
xperia S kamera haric her turlu 808 ten ustun
Dalga mı geçiyorsun?
Nokia 808'deki Bluetooth versiyonu 3.0, Xperia S ise 2.1'e sahip.
Xperia S'in hafızası 32 GB ve MicroSD desteği yok, 808 PureView ise 16 GB dahili + 32 GB MicroSD destekliyor. Yani 48 GB hafıza desteği var.
Xperia S'in ekranı TFT LED ve Gorilla Glass yok. 808'in ekranı OLED (yani renkler daha canlı ve parlaktır), ClearBlack (Güneş altında veya yüksek ışıklı ortamlarda ekranın çok parlak ve canlı görünmesini sağlar) ve Gorilla Glass'tır. Yani ekranın üstünde portakal bile kesebilirsiniz.
808 PureView'in batarya süresi çok daha uzundur. 3G'de 808 540 saat açık kalabiliyorken, Xperia S yalnızca 420 saat açık kalabiliyor. 2G'de de öyleler.
808 PureView'in GPU'su Xperia S'in GPU'sundan daha iyidir. 808'de Broadcom BCM2763 bulunurken Xperia S yalnızca Adreno 220 GPU'ya sahip. 808 PureView'in GPU'su şu an piyasadaki en iyilerden.
Nokia Belle FP1 (FP2 güncellemesini de, Carla güncellemesini de alacak bu cihaz) gayet iyi bir işletim sistemi. S60v5 kafasıyla yaşayan Android kullanıcılarına: Bu cihaz Android gibi ana ekranı widget ile doldurunca bile kasmıyor! Çok iyi yerelleştirilmiş Nokia servislerine sahip. Nokia haritalar şu an için en yerel ve en gelişmiş akıllı telefon harita-navigasyon yazılımıdır. Android'in hakkını yememek gerekiyor, ancak bu cihazın işletim sisteminin ICS'ten aşağı kalır yanı yok!
xperia S tft-lcd degil s-lcd bravia engine
808 oled degil amoled clearback ve cozunurlugu 360x640 xperia s 1280x720 nokia haritalar benim evimi bile goremiyordu nasil en gelismis xperia S ics degil gingerbread kullaniyor ics guncellemesi alacak gingerbreadde istedigin kadar widget koy kasmaz honeycomb ile karistirma nokia carla alsa nolur almasa nolur symbian oldu artik
braodcom en iyi gpulardan biri diyorsan tavsiyem mali 600 ye adreno 225 e bak
xperia S tft-lcd degil s-lcd bravia engine
808 oled degil amoled clearback ve cozunurlugu 360x640 xperia s 1280x720 nokia haritalar benim evimi bile goremiyordu nasil en gelismis xperia S ics degil gingerbread kullaniyor ics guncellemesi alacak gingerbreadde istedigin kadar widget koy kasmaz honeycomb ile karistirma nokia carla alsa nolur almasa nolur symbian oldu artik
braodcom en iyi gpulardan biri diyorsan tavsiyem mali 600 ye adreno 225 e bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?