Telefon Tavsiyesi Xperia SP?

Konu Sahibi
Xperia SP?
Beyler telefon almayı düşünüyorum Xperia SP alıcam ama başka önerileriniz varmı max 1100 tl verebilirim.

Nexus 4 alabilirsin. 50 veya 100 civarı ekleme yapabilirsin optimus g var oda güzel cihaz.

orxan_92

Üye
Nexus4 var iyi cihaz.s3de ala bilirsin ama ben SP kullaniyorum cok memnunum

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Yurtdışından nexus5 getiren var tanıdığım. 1200tl gibi bi fiyata aldı tavsiye ederim yağ gibi akan şık bir cihaz kendisi

Evet nexus 5 de güzel ben kullanıyorum. Fakat türkiyeyle arasında fazla bi fark yokmuş, burda onu açtırmak için bi miktar daha ödedi sanırım. Burdan alsaymış en azından garanti yönünden kafası rahat olurmuş. Eğer nexus 5 almayı düşünürsen burdan al daha iyi.

avast

Üye
Nexus5 aklimi celiyo hep on kamerasi nasil bir iki fotograf atarmisin on kamerayla emrah kardesim

Invoke

Üye
max 1100ü az daha artırabilirsen en mantıklısı Nexus 5 almak. Artıramıyorsan Optimus Gye ya da Nexus 4'e bak.

Nexus5 aklimi celiyo hep on kamerasi nasil bir iki fotograf atarmisin on kamerayla emrah kardesim
Kendimi çekmeyi sevmiyorum masadada şuan içtiğim soda vardı onu çektim bence gayet yeterli derece buyur kardeşim

Invoke

Üye
Bence de gayet iyi

Bu ön kamera. Arka kamerayla çekilmedi onla çekilse daha kaliteli olurdu

avast

Üye
İyiymis on baya saolasin android alirsam nexus alcam kesin da nexus6 yida bekleyebilirim

avast

Üye
Wpde cekiyo gibi biraz

Nexus 6 diye bi söylenti bile yok daha

bence biraz daha bekle yeni telefonlar cıkacak alt modellerin fiyatları duser

Eskimez ama devamlı en iyi telefon olarakda kalmayacak teknolojiye yetişemezsin, sen alana kadar fiyat düşebilir

Tepkiler: avast
    Konu Sahibi
Galaxy serisine bulaşmayı hiç düşünmüyorum arkadaşımda s4 vardı yarım metreden yere düştü telefon patladı ekran çatladı ekran siyah beyaz bi hal aldı 400 lira tamire verdi birde ama bu nexus 5 aklımı çeldi 300 lira daha verip bundan almayı düşünüyorum bu telefonun sağlamlığı nasıldır galaxyler gibi kağıt gibi değildir umarım ?