bijektif
Üye
evet telefonun u pc ye bağla zaten orda soracak pc ye yüklensinmi diye evet te setup ekranı cıkacak program kurulunca hemen güncelleme arayıp bulacak orda talimatları verecek uydugun surece 0 sıkıntı
evet telefonunu pc ye bağla zaten orda soracak pc ye yüklensinmi diye evet te setup ekranı cıkacak program kurulunca hemen güncelleme arayıp bulacak orda talimatları verece uydugun surece 0 sıkıntı
ben turkcell kullanıyorum ttnet modemi kullanmıyorum. modemim tp-lik td8961nd eğer telofununda internet koptugunda pc de de kopuyorsa modemide sıkıntı olabilir yada hatlarda ttnet'i ara yardımcı olurlar internet için
allah alla ben pc den güncelleme varmı diye bakıyorum telefonunuzda son güncelleme mevcuttur diyo 4.0.4 gibi bişey göremedim 2.3.7 şuanki sürüm
ilk önce flashtool'u kur sonra c de flashtool klasörünün içinde drivers klasörünü bul ordaki setup'u aç seçenekler çıkacak orda xperia sola olan satıra tik koy sonra en alta in fastboot,flashmode yazan yerler tıkla böylecede driverleri kurmuş olursun önceden yaptıgın işlermleri 2-3 kere daha tekrar et telefonu sorunsuz görecektir bilgisayarslm telefona cm9 romu yüklemek istedim. öncelikle boatlooader kilidi kırmak gerekiyormuş gereken kodu aldım. Fakat bu fastboot olayını yapamadım. Bildiğim kadarıyla telefonun ses açma tusuna basılıyken usbye bağlamak gerekiyor. bu şekilde yapıyorum ilk önce bildirim ışığı mor gibi yanıyor sony yazısı çıkıyor ve sonra şarj olma durumuna geçiyor. Burada tıkandım. sorun ne olabilir sizce ?
resmi olarak gelmeyecek ama custom romlar ile gelecektirbu telefona jb gelmicek dimi
onun için root gerkeiyo dimiresmi olarak gelmeyecek ama custom romlar ile gelecektir
onun için root gerkeiyo dimi
flashtool ile .54 fw yi telefonuna flashla sonra cm 9.1 rom u ve gapps ı telefonun kendi 4gb lık alanına sonra telefonunu kapa ve pc de bulunan cm 9.1 rom dosyasının için aç orda boot.img var onu masaüstüne at ve flashtooldan o kernel i flashla sonra telefonu aç cwm ye gir flashla bu sefer sıkıntı olmayacaktırHocam merhaba yaz demişsin sırf ondan üye oldum yazıyorum...
CM 9.1 atayım dedim... Herşey iyi güzel yaptım sayende fastboot özelliğini de hallettik.
Herşey tamam yükleme kısmına gelince. Ben dosyaları external SD ye attım telefon hafızasına değil.
Şimdi yüklemeye başlamak istediğimde e: can't mount /external_sd hatası veriyor....
Ve böyle kaldı telefon kullanamıyorum. reset atıyorum FreeXperia projet logosunda kalıyor kapanmıyorda... Durumum vahim anlayacağın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?