Xperia Sola, Avea ile Türkiye'de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Xperia Sola, Avea ile Türkiye'de
Avea; akıllı telefon portföyüne, tasarım harikası Xperia Sola ile Sony’yi de kattı. NFC akıllı etiketleriyle günlük hayatı kolaylaştıran çift çekirdekli, Android işletim sistemli Xperia Sola, Türkiye pazarına ilk defa Avea ile girdi.

Avea İletişim Merkezleri’nde beyaz ve siyah renk seçenekleriyle farklı beğenilere hitap eden Sony Xperia Sola’nın avantajlı kampanyalarının duyurusu ise çok yakında yapılacak.

Çift çekirdekli işlemcisi, 5 megapiksel 16x dijital zoomlu ve LED flaşlı kamerası ve dokunmadan temas özelliğine sahip 3.7 inç TFT ekranıyla Xperia sola, sadece 107 gram ağırlığında. Yenilikçi dokunmadan temas özelliği ile ekrana dokunmadan, web taramasına imkân tanıyan Xperia Sola, kullanıcılarına sihirli bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Xperia Sola ile birlikte gelen NFC Akıllı Etiketler ile önceden tanımlanmış kişisel ayarların ve komutların tamamı etiketin cihaza dokundurulmasıyla aktif hale geliyor. 8 GB dahili hafızaya sahip Xperia Sola’da bellek kartı girişi de bulunuyor.

(techno-labs)

Teknik özellikler

Android 2.3 işletim sistemi (Android 4.0 güncellemesini yaza alacak)+Timescape arayüz

ST-Ericsson NovaThor U8500 yongaseti (1GHz@çift çekirdekli işlemci+ARM Mali-400MP GPU)

512MB RAM
3.7 inç’lik (854 x 480) TFT LCD ekran (Sony Reality Display teknolojisi) (265 ppi)

116 x 59 x 9.9 mm; 107 gram

8GB dahili hafıza+microSD (+32GB)

5MP kamera (720p@30fps video kayıt/oto. odaklanma/LED Flaş)

3G, Wi-Fi ve BT bağlantıları; A-GPS

‘Akıllı Etiket’ teknolojisi ile uyumlu NFC yongası (Bu sayede uyumlu cihazlarla (örneğin Sony’nin akıllı televizyonları) Wi-Fi veya Bluetooth üzerinden içerik paylaşımı yapılabiliyor yahut destekleyen kablosuz ses sistemleri üzerinden müzik çalınabiliyor)

Radyo, müzikçalar, 3.5mm kulaklık jakı

1320 mAh batarya

Placebo-

Üye
Ne kadarmış fiyatı? Forumda özellikle bekleyen bir kaç arkadaş vardı. Ekranı gerçekten muhteşem bu arada.

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
kampanya duyurusu çok yakında yapılacakmış. avea sitesini takip edebilirsin.

bu telefonu almayı düşünüyorum .şartları ve fiyatı kesin olarak kaça olur ?

Bana göre de diğer tüm xperialarda bulunan sıradan tasarım.

Sony'nin çıkardığı tüm telefonları baştan sona saymaya matematiğim yetmiyor artık

muzocuk.

Üye
Tepsi gibi telefon ulan niye dikdörtgen gibi yapıyorlar anlamadım köşeleri yuvarlak olsun o kadar geniş olmasın cebin hesabını yapmıyorlar mi

MasteLaa

Üye
1000 TL üstü olmaması lazım.

Placebo-

Üye
Bu ekranı kullanan ilk telefon yanılıyormuyum? O zaman muhakkak 1000 Tl üstü olacaktır.

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Bu ekranı kullanan ilk telefon yanılıyormuyum? O zaman muhakkak 1000 Tl üstü olacaktır.

cihazın tek olayı ekran teknolojisi.. Ekran amoled bile değil,kamera 5mp,ekran hd değil,işlemci ile gpu iyi sadece.

Placebo-

Üye

cihazın tek olayı ekran teknolojisi.. Ekran amoled bile değil,kamera 5mp,ekran hd değil,işlemci ile gpu iyi sadece.

O gpu ve işlemcinin aynısı 1.600 Tl den satılıyor. Hadi bunun ram düşük dyelim birde 0.2 Ghz daha az SII'den. olursana en fazla 1000 TL. Birde Ekran teknolojisini ekle. Bu ekranlarda TFT'den ilerisi yok sanırım biraz araştırma yapmıştımda.

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Bence çok gerekli bişey değil amoled hd ekranı tercih ederdim.

Tepkiler: Placebo-
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...