Xperia S İçin Android 4.0.4 Geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Xperia S İçin Android 4.0.4 Geldi
Android Jelly Bean'in konuşulduğu şu günlerde, güncelleme konusunda epey geri kalan Sony, nihayet amiral gemisi olan Xperia S için Ice Cream Sandwich müjdesi verdi. Android’in şu anki en yeni işletim sistemi olan Ice Cream Sandwich'in 4.0.4 sürümü, artık Xperia S’lere indirilebiliyor.

Kullanıcılar, ister kablosuz bağlantıyla direkt olarak mobil cihazlarından veya bilgisayara bağlayarak güncellemeyi telefonlarına yükleyebilirler. Toplamda 200MB boyutundaki yamanın birkaç hafta içerisinde tüm Xperia S’lere yayılması bekleniyor.

Sony’nin Ice Cream Sandwich yenilikleriyle ilgili yayımladığı bir videoyu aşağıdaki bağlantıdan seyredebilirsiniz.

[video=youtube;i189IkIvJc0]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=i189IkIvJc0#t=51 s[/video]

Tepkiler: Cezzbedici3
xperia s e sahip olanlar için güzel haber..paylaşım için teşekkürler

Praetor

Emekli Yönetici
Bu konuda saçmalayan arkadaşları tam manasıyla kınıyorum!
Hani söylenecek çok söz var ama ne sitedeki yönetici konumuma, ne üye konumuma, ne de şahsıma yakışacak...

Burası cep telefonu bölümü arkadaşlar, 80 mesaj sildim yahu gereksiz gereksiz. Konuda kalabilirliği olan ise sadece 1 mesaj var.
Uyarı vermemek için de zor tuttuğumu söyleyeyim kendimi.

Bu mesaja cevap olarak dahi konunun dışında yorum yapan arkadaşlara farklı yaptırımlar uygulanacaktır.

Konu devam etsin lütfen.
Keyifli forumlar.

-efşan

Üye
Belirtmek isterim ki hemen yükleme yapmamanızda fayda var. Bekleyin biraz. Yükleyenlerin görüşlerini alıp öyle yükleme yapın. Genelde ICS güncellemelerinden yakınıyor arkadaşlar.

CorbyW

Üye
Them-Ck yükleme yapamıyoruz ki. Gelmedi daha bize. 3 kişi var Xperia S kullanan; daha hiç birimize gelmedi. :/

- - - Eklendi - - -

Bu arada, yüz tanıma, widgetlerin boyutunu ayarlama ve mesaj yazma olayı çok güzel olmuş.

Arkadaşım Xperia S almayı düşünüyordu şimdi bir çok önemli bir sebebi daha oldu

Daha bize gelmedi sanırım. Telefonu bağlıyorum tık yok

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bana çok çabuk geldi MaxiCep'te konusu dahi açılmadan 4.0.4'ü yüklemiştim

Hala gelmedi bana. Dünyada en son ben yüklücem galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...