Xperia p mi galaxy s3 mini mi

Konu Sahibi
Xperia p mi galaxy s3 mini mi
Arkadaşlar bu iki telefon arasında kaldım Xperia p nin bataryası 1305 mAh olmasa hiç sorun yoktu ama sizce günü kurtarmama yeter mi mini nin de malzemesi kalitesiz geldi bana tipi de hoşuma gitmedi değil ama p nin tipi de çok hoş neyse yorumlarımızı bekliyorum

malzeme derken?
cam süper amoled
işlemci gayet iyi
ram s3ile ayni malzemeden kastın bendw anlayamadım

s3 mini diyenler gidip canlı canlı ekranına bakmamışlar heralde. Pixel tarlası ekran

Xperia lar Daha Stabil Ben Sana S Yada Seninde Dediğin Gibi P

Konu Sahibi
ya bence de p ama dediğim gibi kullananlar varsa bataryası yeterli mi white magic teknolojisi olduğundan 1300 mAh yeterli gibi yorumlar faln okudum ama bi de size sorayım dedim s3mini nin batarya kapağı faln oyuncak gibi geldi bana

ege099

Üye
xperia p bence daha iyi bir cihaz tasarımı yeter

gs251905

Üye
xperia p daha iyi bnde var şuan çok memnunum

s3 mininin kendine has özellikleri iyi abisinden gelenler yani

Konu Sahibi
xperia p daha iyi bnde var şuan çok memnunum

zaten p de karar kıldım ama şarjı nasıl gidiyo günde 10 dk konuşma yarım saat şebekeyle internet yarım saat oyun parlaklık düşük wifi kapalı şekilde

The0cles

Üye
Ben Xperia P yi tercih ederdim.

Konu Sahibi
Arkadaşlar kullanıcı varsa aranızda lütfen yorum yapsın şarj sorun olur mu

SkyLaBTR

Üye
zaten p de karar kıldım ama şarjı nasıl gidiyo günde 10 dk konuşma yarım saat şebekeyle internet yarım saat oyun parlaklık düşük wifi kapalı şekilde

xperia p ye sahip degilim ama dedigin gibi 1 gün rahat gider

Kop 2 sana tavsiye ediyorlar ama yorum yapmıyorlar aldın diyelim hoşuna gitmedi nasıl satacak sın geride veremezsin bence kırk kere ölç bir kere kes