Telefon Tavsiyesi Xperia M2? Xperia T3? Galaxy S4Mini?

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
Xperia M2? Xperia T3? Galaxy S4Mini?
herkese selam..arkadaşlar ben xperia SP cihazimi satip bu uc cihazdan birini almak istiyorum.yardim ederseniz guzel olur ben biturlu karar veremedim.yakin arkadaşlarim satma diyor zaten bunlarin SP-den cokda iyi farki yox diyolar ama ben sikildim hep ayni)) sizce bunlar spden dahami iyi? hangisini almaliyim?

SP'deki GPU diğerlerinden daha iyi. Oyun performansı bu üçünden daha iyidir tahminimce. S4 Mini'yi ele bir kere. Güncelliğini yitirecek yakında. SP de öyle. M2'nin fiyatı 1000 lira. T3 henüz Türkiye'ye gelmedi. Fiyat olarak tahminim 1200 lira civarıdır. Eğer o kadar paran varsa bunların hiçbirini düşünmeden Nexus 5 al. Yok dersen 900 liraya Nexus 4 var. Kamera, hafıza ve batarya senin için önem taşıyorsa Nexus 4 alma. M2'ye bak. Fakat Nexus 5 varken T3 almanı da tavsiye etmem. Kısaca özetlemek gerekirse;

1200 lira bütçen varsa düşünmeden Nexus 5,
Daha kısıtlı bir bütçen varsa ve kamera, hafıza, batarya çok önemli değilse Nexus 4,
Ve yine daha kısıtlı bir bütçen varsa ve kamera, hafıza, batarya önemliyse M2 al.

S4 Mini'ye bakma hiç. Kolay gelsin.

Kardeşim s4 mini güçlü bir cihaz güncelleme de gelecek yakında s4 miniye bakmanı tavsiye ederim sp biraz eski cihaz

Kardeşim s4 mini güçlü bir cihaz güncelleme de gelecek yakında s4 miniye bakmanı tavsiye ederim sp biraz eski cihaz

Donanım olarak SP daha güçlü S4 Mini'den. Ancak tahminim şu ki ikisi de 4.4'ü alıp kalacak öyle. Hem SP hem de S4 Mini pek güncel sayılmaz artık yani.

RAM Touchwiz için yüksek tutulmuş. Yani SP'ye 1GB RAM rahat yeter. SP'nin GPU su da Adreno 320 yalnız.. S4 Mini'de Adreno 305 var.
Doğru söylüyorsun arkadaş iyice bi araştırsın öyle alsın bence ikiside birbirine çok yakın telefonlar alınca pişman olmasın

Doğru söylüyorsun arkadaş iyice bi araştırsın öyle alsın bence ikiside birbirine çok yakın telefonlar alınca pişman olmasın

Sen de haklısın kardeşim. Arkadaş şimdi SP'den S4 Mini'ye geçerse büyük bir değişim yaşamayacak. Gerçi M2 alınca da yaşamaz. Nexus şart.. İyi forumlar...

Sen de haklısın kardeşim. Arkadaş şimdi SP'den S4 Mini'ye geçerse büyük bir değişim yaşamayacak. Gerçi M2 alınca da yaşamaz. Nexus şart.. İyi forumlar...
Nexus cidden şart ben şu s4 ü bi eskiteyim ya nexus a yada ios a geçicem

Sen butceyi soyle biz onerelim kardesim. Daha iyi secenekler sunariz sana

reflex

Üye
Aynen bütçe söylesin önermesi daha kolay olur

Invoke

Üye
Nexus 5 al. @orxan_92

--

Bir kere s4 mininin şu karşılaştırma olması bile saçma. İlla üçünden biriyse ben olsam T3 alırdım.

sasua42

Üye
Kardeşim üzerine daha da para koyabilirsen git düşünme lg g3 al olmadi lg g2 ve ya nexus 5 seç

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
sony-den başka bi cihaz almak istemiyorum.butcem 900-1300 arasi olacak
biraz araştirdim s4 minidense spde kalmami oneriyolar
Nexus cidden şart ben şu s4 ü bi eskiteyim ya nexus a yada ios a geçicem
s4 şimdi alına bilinecek bi ios-mu? belki bende alirim)

sasua42

Üye
4s olmasın o: )
Dostum sarjinin iyi gitmesini istiyorsan iphone alma sarah önem vermez isen al

ishak388

Üye
sp ni almak isterdim para yok neyse t3 aralarında en iyisi bildiğim kadarıyla ayrıca ekranıda 5.3 inç xperia z1 in ekranından büyük

aralarında en iyisi t3 bence