Xperia Arc S +'lar ve -'ler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Xperia Arc S +'lar ve -'ler
Nokia 700 aldım.Ama içimde bir ukte kaldı.Xperia Arc S alma fırsatım oldu.Sizce almalımıyım? + ve - yönleri neler?

Arc s te ön kamera yok. diğer özellikleri gayet iyi. Almalıydın bence

700'den kat kat üstün bir cihazdı.Çok yanlış yapmışsın.

Konu Sahibi
700'den üstün olduğunu biliyorum.Son anda bütçem alt üst oldu.Param faturalara gitti.Bende Nokia 700 aldım.Ama takas yapacağım.Üstüne para ekleyerek.

700'den üstün olduğunu biliyorum.Son anda bütçem alt üst oldu.Param faturalara gitti.Bende Nokia 700 aldım.Ama takas yapacağım.Üstüne para ekleyerek.

Dostum eğer para olarak seni sıkacaksa boşuna takasa vb gerek yok.0 3310 2. el iPhone 4S'den iyidir bu benim görüşüm.Bir cihaz 2. el olunca pert oluyor.Bende 700le kalmaya devam et 2. elin çok çilesi var biliyorum.

ByYlmzZz

Üye
hocam belli ki dilin yanmış fakat hayatımda 1 defa sıfır cihaz aldım onun dışında sayısız ikinci el ve mantıklı cihazlar aldım bir kere bile sıkıntı çıkarmadı..[QUOTE="ForeverAlone";4429815]

Dostum eğer para olarak seni sıkacaksa boşuna takasa vb gerek yok.0 3310 2. el iPhone 4S'den iyidir bu benim görüşüm.Bir cihaz 2. el olunca pert oluyor.Bende 700le kalmaya devam et 2. elin çok çilesi var biliyorum.
[/QUOTE]

61semih

Üye
arc s ıle aynı segmentte bıle degıller sorman hata

Waveman

Üye
Arc s çok daha güzel

Tepkiler: ByYlmzZz
Arc s iyidir ama aldığın cihazda kötü değil..

ByYlmzZz

Üye
biz buna şans demeyelim ama gerçekten karlı bir durum 600 liraya aldığım neo V'yi 700'e satıp 750'ye arc aldım onuda bu hafta 850'ye okutup s2 yada iphone s alıcam onunda değeri düşmeden karla satıcam durum budur ama sıfır alınca illaki zarardasın haksızmıyım ??

Çok hızlısın vallaha

Tepkiler: ByYlmzZz
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...