POLİNOM
Üye
-
Konu Sahibi
-
bence böyle bir sorun yok kardeşim.özellikle söz konusu sony ericsson ise için rahat olsun
Arkadaşım evet böyle bir sorun var, ben telefonu alalı 5-6 ay oldu, 1 hafta önce benimki de çatladı. Ama telefonu eline aldığında bile fark etmiyorsun çatlağı o kadar kılcal bir çatlak oluşuyor.
Kasanın üst kısmında bir tasarım, mühendislik hatası var muhtemelen. Kasayı tasarlayanlar, genleşme payını doğru hesaplayamamış olmalı ki sensörün üst kısmı çatlıyor.
Sorun mühendislik hatası olunca da, SONY hatasının arkasında duruyor ve çatlak problemi oluşan bütün telefonların kasalarını tamamen değiştiriyor.
Sonuç olarak için rahat olsun, telefonu almanı engelleyecek bir sorun değil bu çatlak. Şu şekilde düşün, telefonu 5-6 ay kullanacaksın, bir sabah kalktığında telefonunu temizlerken (ancak o zaman fark edebilirsin zaten) çatlağı göreceksin. Götürüp servise vereceksin 2-3 gün içinde telefon kutusundan yeni çıkmış gibi olacak ve tertemiz telefonunu kullanmaya devam edeceksin. 2-3 gün servise vermemek için telefondan vazgeçmek saçma bence. Çözümü olmayan bir sorun olsa ben de almazdım, ama oldukça kolay bir şekilde çözüyoruz işte bu çatlak sorununu.
Tabi karar senin, ben sana büyütülecek bir sorun olmadığını söylüyorum.
bu dediklerinizden sonra tekrar alasım geldi açıkcasıBu çatlak konusunda biraz bilgilendirir misiniz? Derin bir çatlak mi yoksa çizik gibi bir şey mi? Büyüyebilecek bir çatlak mı?
telefonu kullanan biri olarak sizden bir iki şey ogrenmek istiyorum yardimci olursaniz sevinirim,
- android 4 e güncelleyince yavaşlıyormuş gibi söylentiler var doğru mu?
- telefonun kendi hafizasi çok az. Google playden uygulamalar hafiza kartina indirilmiyor diye biliyorum. Nasıl oluyor bu iş?
- kamerası gercekten iyi mi?
- internette rahatca gezinebilir miyim hizli mi?
- güncel uygulama/oyunları rahatca çalıştırabilir miyim performansi nasil?
- normal kullanımda (mesajlaşma ve facebook) şarj ne kadar gider?
- Son olarak telefondan gerçekten memnun musunuz?
beni bu telefon hakkinda aydinlatirsaniz çok sevincem. Almayi dusunuyorum catlak sorunu olsada
Teşekkürler fıyatları araştırıp alcam en kisa zamanda.
anlamadigim bi konu var. Bu google playdan direk hafiza kartina indirebiliyor muyuz? İndirilmiyor diye yazanlar var? Bunu bi anlatir misin?
Teşekkürler fıyatları araştırıp alcam en kisa zamanda.
anlamadigim bi konu var. Bu google playdan direk hafiza kartina indirebiliyor muyuz? İndirilmiyor diye yazanlar var? Bunu bi anlatir misin?
catlak garantide kullanıcı hası diyor amkbende inanmadim basta ama bu herkes bu çatlaktan bahsediyor. Fotograflar bile var. Biraz araştırırsan anlarsin. 3 4 kişi cikip catlak dese inanmam takmam hic. Ama bu telefonu kullanan neredeyse herkes catlak diyor. İnanılır gibi degil...
Konunun üstünden kaç ay geçmiş... Ayrıca kullanıcı hatası demez, o hata herkes de olduğu için hallediyorlar.catlak garantide kullanıcı hası diyor amk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?