üstad xmodgamesin verilerini temizle yada komple sil clashada öyle yap restart atıp tekrar yükle xmodgamesde clash modu yükleyip aktif et daha sonra tekrar restart at gir olucaktır olmazsa kitkatta çalışır malesef
dün cyanogenmod 12.1 gecelik güncellemesini yükledim yükleme bitti optimasyonu yaptı tel açılınca xmodgames cihazınıza zarar verebilecek bir uygulama olduğunu tespit ettik kaldırılsın mı? diye bir ibare çıktı ben kaldırdım uygulamayı uygulamamnın güvenilirliği konusundada şüpheye düştüm.
dün cyanogenmod 12.1 gecelik güncellemesini yükledim yükleme bitti optimasyonu yaptı tel açılınca xmodgames cihazınıza zarar verebilecek bir uygulama olduğunu tespit ettik kaldırılsın mı? diye bir ibare çıktı ben kaldırdım uygulamayı uygulamamnın güvenilirliği konusundada şüpheye düştüm.
Kardeşim konuda açtım yardım eden olmadı bi el atın mesela 100 bin altın ayarlıyorum köy aramaya başlatıyorum ilk 100 bin olan köyü geçiyor ikincisinde durmaya başlıyor o ilk köyü neden geçiyor 100 binin üstünde olduğu halde bilgin varsa yardımcı olursan sevinirim yada olanlar bi el atsın